• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim Sizce ?

Finduk Birun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
8
1
1
Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak. 6 kasimda nisanlimla korunmasiz iliskiye girdik ve icime bosaldi. 10 kasimda da yani 4 gun sonrada eczaneden "ella" ertesi gun hapi aldim. Hamile kalma olasiligim olabilirmi ki acaba ? Adet donemlerim cok dengesiz oldugu icin kesin birsey soyleyemicem. Birde, iki gundur farkettigim bisey varki goguslerimde buyume acimaya uclari kasinmaya, sıkca idrara cikar oldum ve istah artisi oldu. Psikolojik olabilir belki aslinda ama bir kac gune test yapicam ama ilk olarak sizlerden yorum istiyorum... Simdiden tesekkurler:KK54:

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak. 6 kasimda nisanlimla korunmasiz iliskiye girdik ve icime bosaldi. 10 kasimda da yani 4 gun sonrada eczaneden "ella" ertesi gun hapi aldim. Hamile kalma olasiligim olabilirmi ki acaba ? Adet donemlerim cok dengesiz oldugu icin kesin birsey soyleyemicem. Birde, iki gundur farkettigim bisey varki goguslerimde buyume acimaya uclari kasinmaya, sıkca idrara cikar oldum ve istah artisi oldu. Psikolojik olabilir belki aslinda ama bir kac gune test yapicam ama ilk olarak sizlerden yorum istiyorum... Simdiden tesekkurler:KK54:
oncelikle ella icmek icin cok gec kalmissin ilk 72 saat deniyo ama ne kadar gec icersen etkisi o kadar azalir. ikincisi oyle hemen hamilelik belirtisi hissetmessin. dollenme yasansa bile 10 gunde ancak rahme yerlesir yani 2 gunde bisi hissetmen imkansiz. ancak korunmasiz bi iliski icin su an risk var cnk ellayida cok gec icmissin. en son adetin ne zamandi?

Merhaba, evet haklisiniz panik icinde oldugum icin bu gibi seyleri psikolojik hissedebilirim. Ilaci icmekte gercekten cok gec kaldim. Adet duzensizligim var ama gecen ay 7sinde oldum.

Her an her sey olabilir :KK53: en iyisi bi test alıp içini rahatlatmak. Neden korunmasız bi ilişki yaşadınızki düğünden önce bebek istemiyorsanız

Aslinda istiyorum ama tereddutluyum hazir hissetmiyorum. Nisanlim cok istedi dugunumuze iki hafta kaldi :) hatta ilac ictigimden haberi yok.

:KK42: test yaptirmamistim ama gerekte kalmadi sanirim hasta oldum bu demekki hamile degilim. Allah olmayanlara versin rabbim herkese nasip etsin insallah.

Back