• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim sizce?

burcuu4662

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
13
1
1
33
Merhaba ben adetime 10 gün kala beta hcg testi yaptırdım 2 çıktı sonuç şuan adetim 4 gün gecikti sizce hamilemiyim

İnşallah ama umudum yok
Gebeliği çok isterken psikolojik olarak insan kendini öyle hissediyor sizi cok iyi anlıyorum mart ayında bebeğimi kaybettim ben de.insallah isteyen herkesin sağlıklı gebelikleri olur maalesef 2 pozitif bile değil biraz yüksek olsa kimyasal gebelik mi derdik

Evet haklısınız çok istiyorum benim ilk evliliğimden iki çocuğum var ve göstermiyorlar tekrar evlendim diye istiyorum ve üzülüyorum

Merhaba ben adetime 10 gün kala beta hcg testi yaptırdım 2 çıktı sonuç şuan adetim 4 gün gecikti sizce hamilemiyim
Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı

Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı
Merhaba adet oldunuz aynı Durum bndede var

Back