- 1 Mayıs 2024
- 13
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi burcuu4662
Merhaba ben adetime 10 gün kala beta hcg testi yaptırdım 2 çıktı sonuç şuan adetim 4 gün gecikti sizce hamilemiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar testi yapsanızMerhaba ben adetime 10 gün kala beta hcg testi yaptırdım 2 çıktı sonuç şuan adetim 4 gün gecikti sizce hamilemiyim
Tekrar kan testi verdim sonuç yine aynı hemşire 3 gün sonra tekrar ver dedi bu durum bana tuhaf geliyor ve hala adet olmadımIdrar testi yapsanız
Evet ama düşük bir değer ve hic artmamışTekrar kan testi verdim sonuç yine aynı hemşire 3 gün sonra tekrar ver dedi bu durum bana tuhaf geliyor ve hala adet olmadım
Ama hala adet yok göğüslerimde hassasiyet varEvet ama düşük bir değer ve hic artmamış
Anladım her şey gönlünüzce olur insallahAma hala adet yok göğüslerimde hassasiyet var
İnşallah ama umudum yokAnladım her şey gönlünüzce olur insallah
Gebeliği çok isterken psikolojik olarak insan kendini öyle hissediyor sizi cok iyi anlıyorum mart ayında bebeğimi kaybettim ben de.insallah isteyen herkesin sağlıklı gebelikleri olur maalesef 2 pozitif bile değil biraz yüksek olsa kimyasal gebelik mi derdikİnşallah ama umudum yok
Merhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mıMerhaba ben adetime 10 gün kala beta hcg testi yaptırdım 2 çıktı sonuç şuan adetim 4 gün gecikti sizce hamilemiyim
Merhaba adet oldunuz aynı Durum bndede varMerhaba kızlar 14 Nisan da adet oldum 7 Mayıs’ta kan verdim 2.48 çıktı adetim Salı günü gösteriyor uygulamada belirtileri de bir haftadır kasık ağrım göğüste damarlanma bol sivilcelenme bugün bel ağrısı ve perşembe günü başlayan nezle gibi bir halsizlik sizce değerim yükselmiş midir Salı günü tekrar kan vereceğim yükselme ihtimali var mı