Merhaba kizlar . Ben 5 nisan adet oldum. Bu ay doktorumla gonalfe basladik. Her iki taraftada 5 6 tane falekul yetisdi(pcosum). 17isi nisan 2 adet ovitrelle vurdu. Ben doktorra dustugunmde 16mm maye oldugunuu soylediler sol tarafta partladigini soylediler . Sonradanda agrilarim oldu. Gun koydu doktor bizde degerlendirdik. Bu gun 9gun kecib artiq ve termometre koydum bagirsak yoluna bazal olcum yaptim 37.2 oldu bu ara saddece akintilarim var ve sinem cok hessass. Sizce gebelik olmusmu? Test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 yillik evliyim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Başlanğıc aybaşın nə vaxtdı canım?tam dəqiq bilmək üçün regl vaxtını gözlə həmin gün test et, axıntı ən dəqiq hamiləlik əlamətidir, amma onsuz regl əlamətləriylə hamiləlik əlamətləri eyni olur inşallah hamiləsəndir səbr elə regl gününü gözləMerhaba kizlar . Ben 5 nisan adet oldum. Bu ay doktorumla gonalfe basladik. Her iki taraftada 5 6 tane falekul yetisdi(pcosum). 17isi nisan 2 adet ovitrelle vurdu. Ben doktorra dustugunmde 16mm maye oldugunuu soylediler sol tarafta partladigini soylediler . Sonradanda agrilarim oldu. Gun koydu doktor bizde degerlendirdik. Bu gun 9gun kecib artiq ve termometre koydum bagirsak yoluna bazal olcum yaptim 37.2 oldu bu ara saddece akintilarim var ve sinem cok hessass. Sizce gebelik olmusmu? Test yapmak istemiyorum korkuyorum 4 yillik evliyim.
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
nerelisiniz? çatlatma iğnesinden 14 gün sonra direkt kan testi verebilirsiniz gebeliği öğrenmek için. şu an yasadıklarınız iğnenin etkisi. çünkü iğne ile vücudunuza zaten gebelik hormonu veriliyor. iğnenin etkisi zamanla azalacak. 14.günde de direkt kan testi verin. gebelik varsa çıkar
5 apreldi. Adam sebirsizlenir gozluye bilmir bir umid axtarisda. Olursan ona gore de. Ele bura yazdimBaşlanğıc aybaşın nə vaxtdı canım?tam dəqiq bilmək üçün regl vaxtını gözlə həmin gün test et, axıntı ən dəqiq hamiləlik əlamətidir, amma onsuz regl əlamətləriylə hamiləlik əlamətləri eyni olur inşallah hamiləsəndir səbr elə regl gününü gözlə
Azerbaycanliyam. Bu site turkce oldugundan kendimce boyle yaziyim dedim. Artik 10gun bu gun tam oldu kaldi 4 gunnerelisiniz? çatlatma iğnesinden 14 gün sonra direkt kan testi verebilirsiniz gebeliği öğrenmek için. şu an yasadıklarınız iğnenin etkisi. çünkü iğne ile vücudunuza zaten gebelik hormonu veriliyor. iğnenin etkisi zamanla azalacak. 14.günde de direkt kan testi verin. gebelik varsa çıkar
- 3 Kasım 2023
- 306
- 236
- 23
- 22
Səni o qədər yaxşı başa düşürəm ki, insan istəyir vaxt tez keçsin, Allahdan xeyirlisi inşallah5 apreldi. Adam sebirsizlenir gozluye bilmir bir umid axtarisda. Olursan ona gore de. Ele bura yazdim
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
benim de 3 gün kaldıAzerbaycanliyam. Bu site turkce oldugundan kendimce boyle yaziyim dedim. Artik 10gun bu gun tam oldu kaldi 4 gun
İnseAllah hamilesindir. İkimizde hamile oluruz. Akintin varmi? Bu gun daha cok beni narahat edirr. Seffaf hetda kremsi? Kwrnimin asagisi dolu gibi neredeyse cok fazla yuruyemiyorum sendede oylemibenim de 3 gün kaldı
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
bende sislik yok ama gittikçe artan bi sancım var. ve akıntım da var beyaz krem gibi akıntım var 3 gündür falan.İnseAllah hamilesindir. İkimizde hamile oluruz. Akintin varmi? Bu gun daha cok beni narahat edirr. Seffaf hetda kremsi? Kwrnimin asagisi dolu gibi neredeyse cok fazla yuruyemiyorum sendede oylemi
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız.. güzel anneler olalım artıııkkkk
Evet bendede oyle agri yurudukce artiyor sisilik degil ama doluluk hissi gibi birsey amin canimbende sislik yok ama gittikçe artan bi sancım var. ve akıntım da var beyaz krem gibi akıntım var 3 gündür falan.
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız.. güzel anneler olalım artıııkkkk
Selam naber 3 gunun gecttimi? Haberler nasil?benim de 3 gün kaldı
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
böyle regl günüme kadar beklicemSelam naber 3 gunun gecttimi? Haberler nasil?
Eklentiler
Bendede boylee aynisi vallaha.... adetim mayin 5i simdide 5 gun beklemeliyimböyle regl günüme kadar beklicem
- 6 Mart 2024
- 9.772
- 8.376
- 113
- 28
güzel olsun insallahBendede boylee aynisi vallaha.... adetim mayin 5i simdide 5 gun beklemeliyim