Anket Hamilemiyim sizce

Lili001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
7
4
29
Arkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)

Eklentiler

• A4F029B6-CEDA-407A-98DF-30179EE61D1E.jpeg
    A4F029B6-CEDA-407A-98DF-30179EE61D1E.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 114
Arkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)
Yanılma gibi bi durum olacağını sanmıyorum besbelli bebek burdayım diyor ayrıca adetinizde geçmiş 4 testtede çıktığına göre doktora gittiğinizde keseyi belki kalbini bile duyarsınız hayırlısı olsun😊

Kalp atışını dahi duyacak kadar beklemişsiniz, bu nasıl bir sabır :KK48::KK48:

Bu kaset testler ne çekti be dava açsalar kazanırlar😅doktora bile gittiğimde test yaptım çift çizgi çıktı ama emin değilm size geldim dedim kadın bakmadan vardır o zaman dedi bi de içimden ayipladim bakmadan ne var diyorsun hadi yoksa diye güvensizlikte son çıta iyiki ultrasyon diye birsey var 😂

bence erken biraz daha bekle direk doguma gidersin , :olamaz:

bazen şaka mı yapıyorsunuz yoksa dalgamı geçiyorsunuz anlam veremıyorum

neyse hayırlı olsun
Korkuyorum artık kese fotosu atıp sizce hamile miyim diye soracaklar
Arkadaşlar varsa eğer ilk gebeliğim olacak bu yüzden bu konuda hiçbir fikrim yok sormakla hata mı ettim acaba

Arkadaşlar varsa eğer ilk gebeliğim olacak bu yüzden bu konuda hiçbir fikrim yok sormakla hata mı ettim acaba

yok hata etmedin de , test o kadar belirgin ki ben varım hamıleyim diye bas bas bagırıyor ,

değerin kaç çıkacak onuda merak ediyorum lütfen yaz olurmu

sağlıkla doğsun inşallahhh

15 gün çok iyi sabretmişsiniz. Ben adtime 5 gün varken test yapmıştım. Tebrik ederim 🎉 hamilesiniz. Vakit kaybetmeden kan verip doktora görünün. ❤🌼

Bence hamilesin 4 testin 4 ü de bozuk olma ihtimali pek yokk bi de çizgin çok net çıkmış iyice emin olmak için kan ver bence

Bence hamilesin 4 testin 4 ü de bozuk olma ihtimali pek yokk bi de çizgin çok net çıkmış iyice emin olmak için kan ver bence
15 gün çok iyi sabretmişsiniz. Ben adtime 5 gün varken test yapmıştım. Tebrik ederim 🎉 hamilesiniz. Vakit kaybetmeden kan verip doktora görünün. ❤🌼
Tşkr Ederim Arkadaşlar Bu Konuyla ilgili hiçbir fikrim yok bu yüzden size sormak istemiştim tşkr ediyorum sizlere ❤️

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Tedirgin olmanız gayet normal. Hele ilk hamileliginiz ise bi arkadaşım iki ay sonra öğrenmişti hamile olduğunu. Hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz tabiki :)

X