Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifim208

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2
0
1
37
Pazar gunu bthcg yaptirdim ve 70.6 cikti evdede test yaptigimda ikinci cizgi cok silik cikti hamilemiyim acaba bilginiz varsa yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• 20201125_183144.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 136
Pazar gunu bthcg yaptirdim ve 70.6 cikti evdede test yaptigimda ikinci cizgi cok silik cikti hamilemiyim acaba bilginiz varsa yardimci olurmusunuz
Hanım efendi dalga geçmek için mi yazıyorsunuz? Hem beta belli hem test belli. Biz hamile kalmak için uğraşanlara inat olsun diye mi yapıyosunuz? “Hamile miyim sizce” ne demek? Komiksiniz.

Yok deilsiniz iyce bakin bence siz yanlis goruyosunuz ben iyice bakdim 4 gozle ama bise goremedim,bitake daha test yapin hatta varsa 2 yada 3 tane daha yapin

Dalga gecmek degil amacim cok ozur dilerim sizden ama kararsiz kaldim o yuzden size danismak istedim rabbim guzel gonlunuze gore versin amacim sizi uzmek yada dalga gecmek degil

Dalga gecmek degil amacim cok ozur dilerim sizden ama kararsiz kaldim o yuzden size danismak istedim rabbim guzel gonlunuze gore versin amacim sizi uzmek yada dalga gecmek degil
Neden kararsız kaldınız o kısmı anlamadım yani pozitif çıktığına göre hamile olmanız gerekmez mi başka ne gibi bir seçenek var ki

Hem kan vermişsin hem kocaman belirgin 2 çizgi var hala hamilemiyim diyorsun ne gibi bir şey bekliyorsun acaba hamile olduğunun kanıtlanması için

Ben burada cok silik bir cizgi gormuyorum. Iki tane belirgin cizgi goruyorum. Anlami da testin paketinde yaziyor

33 yaşında kadın test almayı biliyor, beta baktırmış hamilelik nasıl olur %100 biliyor, o da biliyor da bence 9 ay sonra kucağındayken emin olucak hamile olduğuna. Sağlıcakla gelsin ne diyim
Yani bakış açısı farklı diyelim biz ona

Sana hiç diyen olmadı mı çevrende yada test verdiğinde değerin yüksek çıkınca hamile kalacağını yada yüksek olunca bi ihtimal hamileyim demedin mi hiç

Dalga mı geçiyorsunuz beta yaptırmışin 70 çıkmis hamile olduğunu test yapıp çift çizgi çıkmış hamilemiyim. Diyon kb ama buradaki insanlara nispet mi yapıyon bilerek mi yapıyon. Milletle maytap mi geçiyon. Sana söylemediler mi orda hamilesin diye neyi bekliyon tekrar test yapıyon. Anlamıyorum böyle insanları ya biz uv ışınlarıyla görmeye çalıştimzi çizgi kadın çift olduğu belirgin halde kanda çıkmış hamilemiyim diye soruyor. Dalga geçer gibi. Ne bekliyon doğum yapınca mi belirgin olmasını bekliyon çizginin bunu söylersem ban yerim söyleyemiyorum. Argo olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…