Hanım efendi dalga geçmek için mi yazıyorsunuz? Hem beta belli hem test belli. Biz hamile kalmak için uğraşanlara inat olsun diye mi yapıyosunuz? “Hamile miyim sizce” ne demek? Komiksiniz.
Yok deilsiniz iyce bakin bence siz yanlis goruyosunuz ben iyice bakdim 4 gozle ama bise goremedim,bitake daha test yapin hatta varsa 2 yada 3 tane daha yapin
Dalga gecmek degil amacim cok ozur dilerim sizden ama kararsiz kaldim o yuzden size danismak istedim rabbim guzel gonlunuze gore versin amacim sizi uzmek yada dalga gecmek degil
33 yaşında kadın test almayı biliyor, beta baktırmış hamilelik nasıl olur %100 biliyor, o da biliyor da bence 9 ay sonra kucağındayken emin olucak hamile olduğuna. Sağlıcakla gelsin ne diyim
Dalga gecmek degil amacim cok ozur dilerim sizden ama kararsiz kaldim o yuzden size danismak istedim rabbim guzel gonlunuze gore versin amacim sizi uzmek yada dalga gecmek degil
33 yaşındasınız ve sonuç ortadayken bize mi soruyosunuz? Neyse en azından bebeğin nasıl yapıldığını biliyomuşsunuz, leylekler getircek diye beklememişsiniz.
33 yaşında kadın test almayı biliyor, beta baktırmış hamilelik nasıl olur %100 biliyor, o da biliyor da bence 9 ay sonra kucağındayken emin olucak hamile olduğuna. Sağlıcakla gelsin ne diyim
Dalga mı geçiyorsunuz beta yaptırmışin 70 çıkmis hamile olduğunu test yapıp çift çizgi çıkmış hamilemiyim. Diyon kb ama buradaki insanlara nispet mi yapıyon bilerek mi yapıyon. Milletle maytap mi geçiyon. Sana söylemediler mi orda hamilesin diye neyi bekliyon tekrar test yapıyon. Anlamıyorum böyle insanları ya biz uv ışınlarıyla görmeye çalıştimzi çizgi kadın çift olduğu belirgin halde kanda çıkmış hamilemiyim diye soruyor. Dalga geçer gibi. Ne bekliyon doğum yapınca mi belirgin olmasını bekliyon çizginin bunu söylersem ban yerim söyleyemiyorum. Argo olduğu için