Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gibi kac gun gecti regliniz
Bu eylem için yetkimiz yokmuş ☹
6 gün gecikti kahverengi lekeler geldi bugün adet oldum ve bu testi yaptım akşamPozitif gibi kac gun gecti regliniz
Hemen çıktıysa cizgi pozitiftir buyuk ihtimalle pazartesi kan verirsiniz kesinlesir simdiden hayirli olsun6 gün gecikti kahverengi lekeler geldi bugün adet oldum ve bu testi yaptım akşam
Evet 2 dk içinde oluştu yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum testi o zaman dahada netleşir mi çizgiHemen çıktıysa cizgi pozitiftir buyuk ihtimalle pazartesi kan verirsiniz kesinlesir simdiden hayirli olsun
Netleştir canimEvet 2 dk içinde oluştu yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum testi o zaman dahada netleşir mi çizgi
Foto açılmıyor
Amin inşallah çok umutlandimBu marka test beni hıc yanıltmadı insallah sizdede oyle olur pozitif görunuyo
Test pozitif.6 gün gecikti kahverengi lekeler geldi bugün adet oldum ve bu testi yaptım akşam
Pozitif gözüküyor lekelenme nasıl peki normal adet kanaması gibi mi
Silik çizgi var canım tekrarla
Lekelenmem 6 gün boyunca kahverengiydi bugün normal adet kanamasına dönüştü 6 günde geç gelmiş oldu adetimPozitif gözüküyor lekelenme nasıl peki normal adet kanaması gibi mi