• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim sizce lütfen bilen yardım etsin kızlar

sekeresmer2010

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
23
0
16
Edirne
3 gün önce eczaneden aldığım gebelik testinde 2. çizgi biraz silik çıktı dünde kan testi yaptırdım beta hcg değeri 1910 çıktı hamilemiyim kızlar cevap yazın lütfen çok merak ediyorum :((

Hayırlı olsun arkadaşım galiba 2014 te alıcaksın bebişini kucağına. Bi tedavi faan uyguladın mı

Hamilesin hayırlı olsun hemen bir kadın doğum uzmanına görün bende hamile olduğumu bu hafta öğrendim. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.

arkadaşlar bir senedir korunmuyorduk 120 kiloyum doktora gittim doktor duphaston diye bir ilaç vermişti 6ay kullan gel dedi bu ay 6 bitiyordu mayısta gidicektim ama adetim 6gün gecikince dayanamadım test yaptım. 2.çizgi silikte olsa çıktı inanamadım

teşekkür ederim ahseninur inşallah rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin ben çok istedim çok dua ettim ağlayarak allaha rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim, henüz bebek düşünmüyoruz ama tam bir korunmada yoktu (sadece içe boşalma olmuyordu)

adetlerim hep düzenlidir 29-30 günü geçmezdi. bu kez 8 gün gecikti.. ama neredeyse 8 gündür bembeyaz bir akıntı var.

hamileliğin diğer belirtilerini görmüyorum.

dün ve bu gün test yaptım. negatifti.

Sizce hamilemiyim.. ????? sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim, henüz bebek düşünmüyoruz ama tam bir korunmada yoktu (sadece içe boşalma olmuyordu)

adetlerim hep düzenlidir 29-30 günü geçmezdi. bu kez 8 gün gecikti.. ama neredeyse 8 gündür bembeyaz bir akıntı var.

hamileliğin diğer belirtilerini görmüyorum.

dün ve bu gün test yaptım. negatifti.

Sizce hamilemiyim.. ????? sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

cnm bence bi kan testi yaptır bizde aynı şekilde korunuoruz bnmde 8 aylık bi kızım var bnmde 2 gün geçti çok korkuorum

Mrblr sizin adınıza cok sevındım hayırlı olsun ve bu yazınız bana bır umut oldu bizde 4 aydır korunmuyoruz devamlı olmayan bır adet düzensızlıgım vardı tabı ben bu konularda cok endıselı oldugum ıcın hemen doktora gıttım ve dr bana önemsız bır adet düzensızlıgınız dedı hava degısikliği stresten felan olabılır böle seyler dedı ve duphaston verdı aynı zamanda folık asıt ve bıraz akıntım oldugu ıcın fıtıl verdı ılaclarımı duzenlı kulladım mayıs 10 da duphastonum bıttı sabırsızlıkla beklıyorum duphastonu bıraktıktan sonrakı gebelıge karsı belırtılerınız ne olmustu bırde ben ılaclarımı kullanırken beyaz kesik süt gıbı akıntı ve sarı akıntım oldu

Mrblr sizin adınıza cok sevındım hayırlı olsun ve bu yazınız bana bır umut oldu bizde 4 aydır korunmuyoruz devamlı olmayan bır adet düzensızlıgım vardı tabı ben bu konularda cok endıselı oldugum ıcın hemen doktora gıttım ve dr bana önemsız bır adet düzensızlıgınız dedı hava degısikliği stresten felan olabılır böle seyler dedı ve duphaston verdı aynı zamanda folık asıt ve bıraz akıntım oldugu ıcın fıtıl verdı ılaclarımı duzenlı kulladım mayıs 10 da duphastonum bıttı sabırsızlıkla beklıyorum duphastonu bıraktıktan sonrakı gebelıge karsı belırtılerınız ne olmustu bırde ben ılaclarımı kullanırken beyaz kesik süt gıbı akıntı ve sarı akıntım oldu

merhaba canım ben ilacı 4 ay kullandım hiç akıntım falan olmadı istanbula ailemi ziyarete gidince kullanmadım zaten eşimde yanımda olmayınca bir faydası yok dedim çünkü onu kullanırken dr m adetinin başından say 9 12 14 16 18.günlerinde eşinle beraber ol demişti. neyse istanbuldan eve gelince yine kullanmadım aklıma bazen ilaçlar bırakınca etkisini gösterir gibi bi düşünce geldi bende kullanmadım ama günlerimde yaptım kendimide hiç sıkmadım rabbim vereceği zamanı bilir dedim ve nisanda adetim gecikti test yaptık 2. çizgi silik çıktı çok mutlu olduk. korunmayalı 11 ay oldu ama benim adetim çok düzenliydi şaşmazdı. canım kendine sıkıntı yapma bende çok üzülüp ağlayanlardanım her ay adet olunca eşime sarılıp ağlardım psikolojinde çok önemli sağlık sorunun olmadığına göre rabbim onun zamanını kararlamıştır iste çağır onu en içten dileklerinle aç ellerini rabbimden iste olacak allahın izniyle....

Back