• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim şimdi ben?

elimket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
264
4
96
23 günlük evliyiz sözde korunduk ama bı kaç defa korunamadik. Dün reglinin olmam gerekiyordu olmadım belirtisi de yok çok düzenli olurdum geçildiğini bilmem. Test yaptık 2farkli markayla var olduğunu söylüyor kan testini ne zaman yaptirmaliyim?

23 günlük evliyiz sözde korunduk ama bı kaç defa korunamadik. Dün reglinin olmam gerekiyordu olmadım belirtisi de yok çok düzenli olurdum geçildiğini bilmem. Test yaptık 2farkli markayla var olduğunu söylüyor kan testini ne zaman yaptirmaliyim?

Adet tarihinden en az 10-15 gün geçmesi gerekiyor ki idrarda belli olsun. Var olduğunu nasıl anladınız? Kanda da adetinizi 10 gün geçmesi gerek..

eğer gebelik testinde görünüyorsa git hemen bi doktora görün kan testi yaptır beklemene gerek yok. ultrasonda bakıyor kese görürse kan testi yaptırıyorlar zaten.

Adet tarihinden en az 10-15 gün geçmesi gerekiyor ki idrarda belli olsun. Var olduğunu nasıl anladınız? Kanda da adetinizi 10 gün geçmesi gerek..

hamılesınız fakat çok yanlış bılgıler verıyorsunuz.nedemen 10 15 gun gecmek 5 gun önceden bıle bellı oluyor.kan testıde ılışkıden 10 gun sonra hcg degerı yukseldıgı ıçın bellı oluyor.sızın tarıhlerdekı bır hamıle kalp atışını bıle duyabılır bukadar sure beklerse

adetiniz çok düzenliymiş ben adeti düzenli olanların çabuk hamile kaldığını duymuştum. idrar testinde var ise hamile olma ihtimaliniz yüksek. doktora gidip kan testi yaptırmak istiyorum derseniz kan testinde net belli olur.

Hadi hayırlı olsun diyelim kan testinde adetten önce belli oluyor arkadaşın dediği yanlış bilgi. idrar testi biraz tereddütlüdür adetin beklenmesi gerekir . ama sizde çıkmış bariz zaten .

yok artık daha neler ya adetın nıye 10-15 gün gecmesı gerekıyormus adetten 2-3 gün gecmesı yeterlı ıdrardada kandada cıkması için hatta bazen hcg hızlı yükseldıyse adete 2-3 gün kala bıle cıkabılır

Test yaptık ordan anladık. Bir hafta on günlükken belli olur mü

1 hafta 10 günlük degıl zaten gebelıgın baslangıcı son adet tarıhının ilk günüdür yanı adet gecıkmesı oldugunda 4 haftalık hamıle sayılıyorsun hemen kan testı yaptırabılırsınız cok erken hamıle kalmıs oldunuz umarım zamanlama size uygundur

bence de hamilesin 2 gün geçmesi bile yeterli olabiliyor sonucun çıkması için bencede doktora git ve kan testi yaptır için rahatlasın ..:1:

bu bilgiyi hamile bir bayanın vermesi şaşırttı beni doğrusu:53: adet tarihi geçmeden idrar testinde bile belli olur çoğu zaman... ben adetime 3 gün varken idrar test yapıp ikinci çizgiyi gördüm ertesi gün kan tahlili yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim üstelik adetime 3 gün vardı:40:yani ilişkiden 13 gün sonra idrarda çıktı ...sizin bilgilerinize bakılırsa 15 gün geçtikten sonra bebeğin kalp atışı bile duyulur:34:

hayırlı olsunnnn çok hızısınız hamilesin :) ben adetten önce idrar testit yapmıştım silik pozitifti sen de kesin hamilesin

bu bilgiyi hamile bir bayanın vermesi şaşırttı beni doğrusu:53: adet tarihi geçmeden idrar testinde bile belli olur çoğu zaman... ben adetime 3 gün varken idrar test yapıp ikinci çizgiyi gördüm ertesi gün kan tahlili yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim üstelik adetime 3 gün vardı:40:yani ilişkiden 13 gün sonra idrarda çıktı ...sizin bilgilerinize bakılırsa 15 gün geçtikten sonra bebeğin kalp atışı bile duyulur:34:

bence de katılıyorum sana

Kanda çıktığını biliyorum fakat idrar için 10 gün geçmesi gerek diyorlar. Söyleneni söylüyorum bende, abartmanıza lüzum yok :47: ayrıca dr.larda 10 gün geçince gel diyorlar ve kese göründüğü takdirde beta hcg istiyorlar.. İdrarda bu kadar erken çıktığını ilk defa duyuyorum. Hayırlı olsun..

Gebelik Testi Ne Zaman Yapılmalıdır?

Evde yapılan gebelik testleri adetin gecikmesinden 1 hafta sonrasında yapılırsa anlamlı sonuçlar verebilir.Özellikle adetin gecikmesinden 10 gün sonrasında evde yapılan gebelik testleri,usulüne uygun yapıldığı takdirde % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir.

Gebelik testi, hastanede, laboratuvarda, klinikte veya doktor nezaretinde de yapılabilir.Bunun için de ideal olan ortalama 1 haftalık bir adet gecikmesi varlığıdır.

http://tahlil.com/gebelik-testi-nedir-ne-zaman-ve-nasil-gebelik-testi-yapilir/ :49:

Kanda çıktığını biliyorum fakat idrar için 10 gün geçmesi gerek diyorlar. Söyleneni söylüyorum bende, abartmanıza lüzum yok :47: ayrıca dr.larda 10 gün geçince gel diyorlar ve kese göründüğü takdirde beta hcg istiyorlar.. İdrarda bu kadar erken çıktığını ilk defa duyuyorum. Hayırlı olsun..

kızma canım :) sen de haklısın da her halde hcg seviyesine bağlı yükseldikçe idrarda da çıkarmış ben adetten 3 gün önce yaptım pozitifti diğer gebelikte adet günü yaptım negatif çıktı ama hamileydim değişiyo teste göre

kızma canım :) sen de haklısın da her halde hcg seviyesine bağlı yükseldikçe idrarda da çıkarmış ben adetten 3 gün önce yaptım pozitifti diğer gebelikte adet günü yaptım negatif çıktı ama hamileydim değişiyo teste göre

Bencede idrarda en güzeli adetin 10 gün geçmesini beklemek. Yanlış sonuç verme ihtimalleri çok yüksek, net cevap alınmak isteniyorsa bekleme taraftarıyım. Zira 6 sene boyunca birçok hayal kırıklığı yaşadım. Umutlanıp sonrada umudun solduğu görmek 5 gün beklemekten daha fazla acı veriyor :34:

Back