- 9 Şubat 2012
- 264
- 4
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 günlük evliyiz sözde korunduk ama bı kaç defa korunamadik. Dün reglinin olmam gerekiyordu olmadım belirtisi de yok çok düzenli olurdum geçildiğini bilmem. Test yaptık 2farkli markayla var olduğunu söylüyor kan testini ne zaman yaptirmaliyim?
Adet tarihinden en az 10-15 gün geçmesi gerekiyor ki idrarda belli olsun. Var olduğunu nasıl anladınız? Kanda da adetinizi 10 gün geçmesi gerek..
Adet tarihinden en az 10-15 gün geçmesi gerekiyor ki idrarda belli olsun. Var olduğunu nasıl anladınız? Kanda da adetinizi 10 gün geçmesi gerek..
Test yaptık ordan anladık. Bir hafta on günlükken belli olur mü
23 günlük evliyiz sözde korunduk ama bı kaç defa korunamadik. Dün reglinin olmam gerekiyordu olmadım belirtisi de yok çok düzenli olurdum geçildiğini bilmem. Test yaptık 2farkli markayla var olduğunu söylüyor kan testini ne zaman yaptirmaliyim?
bu bilgiyi hamile bir bayanın vermesi şaşırttı beni doğrusu adet tarihi geçmeden idrar testinde bile belli olur çoğu zaman... ben adetime 3 gün varken idrar test yapıp ikinci çizgiyi gördüm ertesi gün kan tahlili yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim üstelik adetime 3 gün vardıyani ilişkiden 13 gün sonra idrarda çıktı ...sizin bilgilerinize bakılırsa 15 gün geçtikten sonra bebeğin kalp atışı bile duyulur
Kanda çıktığını biliyorum fakat idrar için 10 gün geçmesi gerek diyorlar. Söyleneni söylüyorum bende, abartmanıza lüzum yok ayrıca dr.larda 10 gün geçince gel diyorlar ve kese göründüğü takdirde beta hcg istiyorlar.. İdrarda bu kadar erken çıktığını ilk defa duyuyorum. Hayırlı olsun..
kızma canım :) sen de haklısın da her halde hcg seviyesine bağlı yükseldikçe idrarda da çıkarmış ben adetten 3 gün önce yaptım pozitifti diğer gebelikte adet günü yaptım negatif çıktı ama hamileydim değişiyo teste göre