• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim?? meraktan çatlıcam :)

skelebeks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
2.330
3.907
158
arkadaşlar yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti, 3 gün sonra adet olcam. bugün test yaptırdım. beta hcg 3.8 çıktı. doktor normalin biraz üstünde olduğunu, 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi tahlil tekrarı için.. ama çevremdeki herkes düşük bi değer olduğunu, heveslenmememi söylüyolar :( deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum, acaba hamile miyim???

ya nolur bilen biri bişi yazsın, heveslendirmeyim die aaileme de bişey söyleyemedim...

arkadaşlar yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti, 3 gün sonra adet olcam. bugün test yaptırdım. beta hcg 3.8 çıktı. doktor normalin biraz üstünde olduğunu, 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi tahlil tekrarı için.. ama çevremdeki herkes düşük bi değer olduğunu, heveslenmememi söylüyolar :KK43: deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum, acaba hamile miyim???

hevesini kırıp üzmek istemem ama beta hcgm 20 çıkmıştı
doktorum adet olmak üzeresindir o yüzden fazla çıkmıştır dedi
gebe değilsindir dedi.yinede hevesle beklicem diye düşünürken 1saat içinde adet oldum :(

Bir sonraki değeri görmeden kimse bişey söyleyemez canım söylesek bile kafadan sallamış oluruz o yüzden en az iki gün dişini sıkacaksın mecbur. Hakkında hayırlısı olsun

sağolun arkadaşlar, galiba haklısınnız biraz fazla kaptırdım kendimi.. hayırlısı :(

Benim değerim 700 küsür olmuştu doktor bana hala adetten önce böyle sonuçlar çıkabilir heveslenme demişti hiç belli olmaz belki de hamilesindir Allah bilir hayırlısı...

Bazen hormanlardan dolayi oyle cikabliyo saglikli olmasi icin afrtten snra tekrarkamabi tavsye ederm benm adrtten 10 gn snra 58 cikmsti

bakalım ptesi tekrar yaptırcam ama galiba değilim, kendimi buna alıştırsam iyi olur :(

Benimde adetime 4 gün vardi daha , kan testi yaptirmadim idrar testi yaptim evde icime dogmustu sanki pozitiv cikti , herkes heveslenmemi soyledi.
2 gun sonra doktorw gittim ulteasyondada birsey gormedi kendiside idrar testi yapti posizitiv cikti. :)

arkadaşlar yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti, 3 gün sonra adet olcam. bugün test yaptırdım. beta hcg 3.8 çıktı. doktor normalin biraz üstünde olduğunu, 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi tahlil tekrarı için.. ama çevremdeki herkes düşük bi değer olduğunu, heveslenmememi söylüyolar :KK43: deneyimli arkadaşların fikrini almak istiyorum, acaba hamile miyim???
canım kımyasal olabilir değer düşük biraz inşallah hamilesindir

inşallah canım ya, 1 senelik evliyim, 4 aydır istiyoruz. Rabbim isteyen herkese bian evvel nasip etsin...

Yumurtlama gununden kesin eminsen bu deger bana biraz umut verdi. Cunku dollenen yumurta 3-5 gun icinde rahme gelir. Tam yerlesip betahcg salgilanmasida dollenmeden itibaren 7-10 gun sonra baslar. Senin de 10 gun olmus. Hadi hayirlisi.

merhabalar ben yeni üye oldum siteye. benimde gebelik hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden bende bu konuyla ilgili netin başında vakit geçirenlerdenim.benim adetime tam olarak 10 gün var bugün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. sizce
testte belli olmamış olabilir mi yada daha erken mi. yardımcı olursanız sevinirim. açıkçası küçükte olsa bir ümit olabilir mi ?

merhabalar ben yeni üye oldum siteye. benimde gebelik hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden bende bu konuyla ilgili netin başında vakit geçirenlerdenim.benim adetime tam olarak 10 gün var bugün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. sizce
testte belli olmamış olabilir mi yada daha erken mi. yardımcı olursanız sevinirim. açıkçası küçükte olsa bir ümit olabilir mi ?

Arkadaşım 10 gün çoook erken, daha yumurtlama dönemin bile geçmemiş olabilir senin, bence adetine 2-3 gün kala daha net çıkar. İnş hamilesindir ;)

Arkadaşlarrrr dün testimi tekrarladım, 2 günde 3.8 den 12 ye çıkmış, yani hamileyimmmm :))) allahıma şükürler olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ha ha...ben demistim. Hayirli olsun cnm. Ama daha cok kucuk.

Arkadaşım 10 gün çoook erken, daha yumurtlama dönemin bile geçmemiş olabilir senin, bence adetine 2-3 gün kala daha net çıkar. İnş hamilesindir :KK66:
inşallah ya bende birden umudumu kesmek istemedim o yüzden bilgi almakta fayda var diye düşündüm.artık sabredip beklemek kalıyor ..

Back