• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lüţfen yardımcı olunnn

Anonimn78

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
2
0
1
24
Öncelikle meraba arkadaşlar nisan ayının sonuna doğru son reglmı geçirdim , özel hastaneden aldığım randevu ya gittim ve ultrasonumda doktorum hamilemisin dedi hayır dedim fakat sonuçlarımda Canlı haraketli fetüs izlenmiştir 13 haftalık 6-.. mm yazıyor. Ve altındada sol andeksiyel alanda 24x17 kist izlenmiştir yazıyor yardımcı olun lütfen piskolojim bozuldu test almaya korkuyorum.

Öncelikle meraba arkadaşlar nisan ayının sonuna doğru son reglmı geçirdim , özel hastaneden aldığım randevu ya gittim ve ultrasonumda doktorum hamilemisin dedi hayır dedim fakat sonuçlarımda Canlı haraketli fetüs izlenmiştir 13 haftalık 6-.. mm yazıyor. Ve altındada sol andeksiyel alanda 24x17 kist izlenmiştir yazıyor yardımcı olun lütfen piskolojim bozuldu test almaya korkuyorum.
13 haftada 6 mm degıl 7 cm cocuk olur. 6mm cocuk yaklasık 6 haftalık olur. doktor neden keseyı gorebılırken sana hamılemısn desın?? sonucunu tam anlayamasam da cannlı hareketlı fetus demek orda bebıs var demek test e gerek yok. bıdaha gıt ve kac haftalıksın duzgunce ogren bence baska doktordan. gıdıp de raporları karıstırdıysalar kı olur olur... tekrar gıtmende herturlu fayda var.

Back