Hamilemiyim lutfen yardimci olun

Brcuerdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
1
4
1
28
Kizlar benim size sorum idrarim kopuklu kasiklarimda agri var ve goguslerimde agri var belimde biraz agriyo acaba hamilemiyim bilgisi olan beji bilgilendirebilirmi acaba ve reglime daha cok var hic boyle erkenden agrilarim olmazdi benim neden acaba ya ins hamileyimdir

Kaç gün var canım bat için? Benim de 10 gün önceden bel ağrısı ve hafif hafif göğüs ağrısı başladı. Yani yumurtlamadan 4 gün sonra ve ben anladım hemen

Canım benimde öyle oldu muhtemelen yumurtaların büyüyordur dikkat et bol bol su iç kac gunun var

Kaç gün var canım bat için? Benim de 10 gün önceden bel ağrısı ve hafif hafif göğüs ağrısı başladı. Yani yumurtlamadan 4 gün sonra ve ben anladım hemen
Canim benim de 13 gün bata göğüslerim şişti dokununca ağrı var yürüyünce bile aciyorlar uçlarında küçük küçük tomurcuklar var kaşıklarım agiriyor ara ara sağ kasığ açıyor sırtım agiriyor ayrıca sarı ya benzer akıntı var canım acaba benimde hamile olma gibi ihtimal varmı senin de böyle belirtiler varmıydı benzer belirti beni aydınlatırsan sevinirim

Canım 13 gün uzun bir süre ama yumurtlaman olmasın sakın benim 10 gün önceden başladı. Bel ve sırt ağrım çok fazlaydı. Göğüslerim çok acıdı. Kasığıma da ara ara sancı giriyodu öyleki bacağıma kadar vuruyordu. Akıntım çok sonra başladı benim.

Bende geçen ay aynı durumu yaşadım ilk kez yumurtalama gününde belirtilerim başladı göğüslerime elleyemiyordum resmen ama sonuç hüsran umarım sen hamilesindir

Selamün Aleyküm arkadaşım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah benimde aynı şekil belim sırtım ağrıyor gögüslerim sızlıyor sol kasığım ve bacaklarım ağrıyor dün hastalanmam lazımdı normalde düzenlidir olmadım ama üç seneye yakındır uğraşıyorum artık test yapmaya korktum eşimede söylemedim geçtiğini beklemek istedim umutlandırmak istemedim hamilesin ne olur bana da dua et arkadaşım zaten hamile değilsem tüp bebek yaptırıcaz ve benim hiç akıntım yok afedersin özür dilerim kupkuruyum adet zamanındaki gibi ara ara ateşte basıyor RABBİM tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaallah

Arkadaşım kusura bakma ben 2020de açılan konu sandım kusura bakma tekrar

Arkadaşım kusura bakma ben 2020de açılan konu sandım kusura bakma tekrar
Ne kusuru canım Allah inşallah gönlüne göre versin Akıntıya hiç takılma canım herkesin anatomisi farklıdır benim de olmamıştı İnşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…