Hamilemiyim lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erzincanli1235

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
42
4
1
25
Merhaba kızlar eşimle en son ilişkimiz 4 ocakta oldu eşim askeri personel olduğu için 6 ocakta göreve gidecekti 28 aralıkta reglimin bittiği gün korunmasız ikişkilerimize başladık 4üne kadar 8 gün boyunca her gün korunmasız ilişkilerimiz oldu ve ben 4ünde annemlere döndüm diyorumki uçak kalkış yaparken baskı filan olduğundan yumurtanın döllenmesini sağlamış olabilirmi geçen bir yazı okumuştum ilk gecede hamile kalanlar o anki heyecanla rahatlıkla hemen vücut yumurta oluşturup dölleniyor vs gibi neyse 16 ocakta saat 12den sonra 16 Ocak oluyor ya gece 1 2 arası regl ağrım oldu dedim geldi bu sefer çünkü daha öncelerindede 1 hafta öncesine kadar sürekli regl ağrım olup geçiyordu 16 ocakta hemen tuvalete koştum o anda bir kaç damla olacak şekilde kan geldi o kan gelirken dehşet sıcak bastı ve midem bulandı o anda sonra o aktı pıhtısız filan sonra hemen arkasından akar akmaz regl ağrım kesildi mide bulantımda sıcak basmamda sonra hemen arkasından bidaha sildiğimde kahve rengi varla yok arası kahverengi akıntı oldu hemen yüzeysel oldu bu ped taktım sabah kalktığımda pedde kahverengi çok az kahverengi akıntım olmuş pıhtısızdı o gün birde duşa girdim o anda küçük pıhtımsı bişey gördüm yine o da kahverengi ama çok küçük yine peçeteye yada elime varla yok arası kahve renki bişey geliyor dün pedimi değiştirdim kahverengi akıntı olursa ne kadar geldiğini görmek için çok çok az bir kaç damla kahve rengi akıntı gelmiş dünden beri az önce yine tuvalete gittim yine peçeteye dikkat etmezsen farkedilmeyecek kadar bişey geldi dün gün içindede bazı tuvalete girdiğimde hiç gelmedi bazı girdiğimde tuvalete yine farkedilmeyecek kadar var aralık ayında başladık bebek istemeye geçen ayda reglim 26 günde bir olurdu adetimde 8. Gün bitiyordu ama 1 senedir yani evlendikten sonra 7. Gün bitiyor geçen ayda korunmasız ilişkimiz oldu bazen günde bir kaç kere bazen günde bir olacak şekilde regl günüme 7 8 gün kala böyle devam etti o ayda kaşık ağrılarım çok olmuştu o zamanda bu sitede üye olmadan hep bunla alakalı şeyler okuyordum o ayda 28. Gün başladı adetim 2 gün filan 1 pedi dolduracak şekilde oldu 2 3 günde simsiyah akıntı şeklinde az az olmuştu geçen ayki regl süremi tam bilemiyorum çünkü başladığı günü biliyorum evet ama bitişini vs not almadım regl takvimini kullanıyorum geçen ayda sanırım 5. 6. Gün bitti lütfen bana yardım edin deneyimlerinize ihtiyacım var korunmasız ilişki süremiz az olduğu için çokta ümitli değilim daha çok ne olabilir diyorum pazartesi gününe kadar bekleyip pazartesi günü önce sağlık ocağından kan testi verip hamilelik yoksa kadın hastalıklarına öyle gitmeyi düşünüyorum lütfen yardım edin bu hamilelik olabilirmi uzun oldu kusura bakmayın

Yani o kadar uzun anlatmışsın ki. O kadar çok gereksiz detay vermişsin ki. Eczaneden bir tane gebelik testi alıp yarın sabah ilk idrarınla testi yap. Sonra da gider kan verirsin.
Detaylı bir şekilde anlatmak istedim kusura bakmayın biraz heyecanlıyım paylaştıktan sonra 2. Kere kendim okuduğumda karışıkta yazmışım daha önce yaşayan hanımların bilgilerine deneyimlerine başvurmak istedim sağlık ocağına pazartesi günü gidicem

noktalama işaretlerini öğrenmeden çocuk yapma lütfen

uçak kalkış yaparken baskı filan olduğundan yumurtanın döllenmesini sağlamış olabilirmi..
Nasıl yani

Bi tane test alıp yapmak yerine buraya manas destanı yazmak ne kadar mantıklı sence test yap önce sonra duruma göre de bi kan ver baktır bakalım

Boş yapma teyze noktalama işaretleriymiş rakam yada sayıların yanına nokta konulduğunda nci diye okunur şuraya virgül buraya nokta diyemi uğraşcam birde sen bu konu hakkında konuşacak en son kişisin bilgin yoksa kesde başkaları yazsın hiç yaşamadığım bişey var ortada ilk defa yaşıyorum ve yazarken heyecan yapmışım en ince ayrıntısına kadar anlatmak istiyorum ki yardım edebilsin insanlar uza teyze sen yorum yapma

Bi tane test alıp yapmak yerine buraya manas destanı yazmak ne kadar mantıklı sence test yap önce sonra duruma göre de bi kan ver baktır bakalım
Bir tane test alıp yapmayı düşünebilirim değilmi yapmamışım ve pazartesiyi bekliyorum kan vericem demişim daha önce bunu yaşayan insanlar varsa diyede detaylı anlatmak istemişim ve destan yazmışım işine gelmediyse okuma yorumda yapma geç kim sana dedi bu yazıyı oku ve yorum yaz

Öfke kontrolün için bence profesyonel bir destek al ondan sonra çocuk yap

uçak kalkış yaparken baskı filan olduğundan yumurtanın döllenmesini sağlamış olabilirmi..
Nasıl yani
O anın verdiği heyecanla stresle olabilirmi dedim ilk gece hamilelikleride böyle oluyormuş ya bir önceki ayda olmamış ya o yüzden

Sana soracak değilim öfkelide değilim sana öfkeli olabilmem için seni tanımam gerekir tanımadığım birinede öfke duymam yaptığın yoruma bak birde cavaba bak o yoruma böyle bir cevap olurdu

Bu ağır olmuş bence. Noktalama işaretleriyle çocuğun ne alakası var hanfendi. Böyle bişey olmaz diyip geçebilirsiniz mesela. Yada bilginiz yoksa konuya yorum yapmak zorunda da değilsiniz. Kimseyi aşağılamayın, buna hakkınız yok. Gerçekten ne kadar ayıp ve siz de hamile bi kadınsınız. Burda herkes birbirinden fikir alıyor fikir veriyor…

Öfke kontrolün için bence profesyonel bir destek al ondan sonra çocuk her

Noktalama işaretlerinden önce kendisine beyin lazım ama haberi yok burası devlet makamı değil ister noktalama işaretlerine uyarak yazarım ister kısaltılmış cümleler kullanarak bilgisi olan yorum yapmak isteyende gelir yorum yazar

Ben üzüldüm açıkçası. Burda aylarca yıllarca çocuk sahibi olmak isteyen yada bi rahatsızlığı olup da fikir almak isteyen binlerce kadın var. Bi sorunumuz olduğu zaman böyle mi yanıt alıcaz.

Canım benim istiyorsan inşallah olmuştur bir gebelik testi al hemen erken gebelikte çıkar

Ben üzüldüm açıkçası. Burda aylarca yıllarca çocuk sahibi olmak isteyen yada bi rahatsızlığı olup da fikir almak isteyen binlerce kadın var. Bi sorunumuz olduğu zaman böyle mi yanıt alıcaz.
Noktalama işaretlerinden kastıda bence 2. Yazdım ya ona diyor hem cahil hem de noktalama diyor ayrıca sizinde dediğiniz gibi burda insanlar kafasına takılan şeyleri sorup cevap arama bulma derdinde kimse noktalama işaretleri derdinde değil birde akıl veriyorlar test alıp yapsana diye benim canım burdan sorup burdan yanıt almak istemiş ilkokul mezunu kitap açmamış insan burda ders vermeye çalışıyor böyle insanlar anladığı dilden yanıt almadan boş yapmayı kesmezler

Canım benim istiyorsan inşallah olmuştur bir gebelik testi al hemen erken gebelikte çıkar
İnşallah teşekkür ederim geçen ayda çok kez test yaptım bu sefer test alıp yapmak yerine pazartesi gününe kadar böyle devam ederse sağlık ocağından kan testi vereyim dedim ama biraz araştırdığımdada üstüne görme gibi şeylerde gördüm burdan konu açıp yaşadığım şeyleri detaylıca yazıp belki yaşayan vardır diye yorum yapar dedim ama herkes boş yapıyor

Sen sıkma canını tabiiki de heyecanlanırsın çok normal ben de daha 6 haftadayım ben de buraya idrar testimi attığımdaki heyecanımı her an yasıyorum önce idrar testi yap derim ama tercih senin önce idrar sonra kan değerin yükselir çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…