- 10 Aralık 2024
- 42
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi erzincanli1235
Merhaba kızlar eşimle en son ilişkimiz 4 ocakta oldu eşim askeri personel olduğu için 6 ocakta göreve gidecekti 28 aralıkta reglimin bittiği gün korunmasız ikişkilerimize başladık 4üne kadar 8 gün boyunca her gün korunmasız ilişkilerimiz oldu ve ben 4ünde annemlere döndüm diyorumki uçak kalkış yaparken baskı filan olduğundan yumurtanın döllenmesini sağlamış olabilirmi geçen bir yazı okumuştum ilk gecede hamile kalanlar o anki heyecanla rahatlıkla hemen vücut yumurta oluşturup dölleniyor vs gibi neyse 16 ocakta saat 12den sonra 16 Ocak oluyor ya gece 1 2 arası regl ağrım oldu dedim geldi bu sefer çünkü daha öncelerindede 1 hafta öncesine kadar sürekli regl ağrım olup geçiyordu 16 ocakta hemen tuvalete koştum o anda bir kaç damla olacak şekilde kan geldi o kan gelirken dehşet sıcak bastı ve midem bulandı o anda sonra o aktı pıhtısız filan sonra hemen arkasından akar akmaz regl ağrım kesildi mide bulantımda sıcak basmamda sonra hemen arkasından bidaha sildiğimde kahve rengi varla yok arası kahverengi akıntı oldu hemen yüzeysel oldu bu ped taktım sabah kalktığımda pedde kahverengi çok az kahverengi akıntım olmuş pıhtısızdı o gün birde duşa girdim o anda küçük pıhtımsı bişey gördüm yine o da kahverengi ama çok küçük yine peçeteye yada elime varla yok arası kahve renki bişey geliyor dün pedimi değiştirdim kahverengi akıntı olursa ne kadar geldiğini görmek için çok çok az bir kaç damla kahve rengi akıntı gelmiş dünden beri az önce yine tuvalete gittim yine peçeteye dikkat etmezsen farkedilmeyecek kadar bişey geldi dün gün içindede bazı tuvalete girdiğimde hiç gelmedi bazı girdiğimde tuvalete yine farkedilmeyecek kadar var aralık ayında başladık bebek istemeye geçen ayda reglim 26 günde bir olurdu adetimde 8. Gün bitiyordu ama 1 senedir yani evlendikten sonra 7. Gün bitiyor geçen ayda korunmasız ilişkimiz oldu bazen günde bir kaç kere bazen günde bir olacak şekilde regl günüme 7 8 gün kala böyle devam etti o ayda kaşık ağrılarım çok olmuştu o zamanda bu sitede üye olmadan hep bunla alakalı şeyler okuyordum o ayda 28. Gün başladı adetim 2 gün filan 1 pedi dolduracak şekilde oldu 2 3 günde simsiyah akıntı şeklinde az az olmuştu geçen ayki regl süremi tam bilemiyorum çünkü başladığı günü biliyorum evet ama bitişini vs not almadım regl takvimini kullanıyorum geçen ayda sanırım 5. 6. Gün bitti lütfen bana yardım edin deneyimlerinize ihtiyacım var korunmasız ilişki süremiz az olduğu için çokta ümitli değilim daha çok ne olabilir diyorum pazartesi gününe kadar bekleyip pazartesi günü önce sağlık ocağından kan testi verip hamilelik yoksa kadın hastalıklarına öyle gitmeyi düşünüyorum lütfen yardım edin bu hamilelik olabilirmi uzun oldu kusura bakmayın