Hamilemiyim lütfen yardım

Elif16611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
13
3
1
33
Merhaba benim adetim 2 gün gecikti beta hcg kan testi yaptırdım 9 cıktı sizce hamilemiyim bilgi verirmisiniz ? Konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz nasıl bi yol izlemeliyim

Referans değeri kaç görünüyor? Bazı yerlerde 5 bazılarında 10 üstü gebelik o yüzden soruyorum, 5 ise var evet 2 günde 1 artışa bakarsınız

Beta hcg degerin 9 dedi doktor 1 hafta sonra gel tekrar test yapalım dedi sadece bende anlamadım 9 hamilelik için uygun bi degermidir acaba

Kanda değer yeni artmaya başlamış muhtemelen o yüzden az çıkmıştır ama önemli olan artış olması doktor 1 hafta sonra dediyse o zamana kadar bekle bence tekrar vermek için

Kanda değer yeni artmaya başlamış muhtemelen o yüzden az çıkmıştır ama önemli olan artış olması doktor 1 hafta sonra dediyse o zamana kadar bekle bence tekrar vermek için
Öyle yapıcam ama cok tereddütte kaldım bu deger hamile olmak için normal bi deger ama dimi bazı yerlerde 10 ve üstü yazıyor

Düşmedi özel hastanede yaptırdım direk arıyarak söylediler
Muhtemelen 5'tir ya o zaman, çok erken olduğu için de haftaya gel demişlerdir 2 gün 2 gün delik deşik olursunuz. Sağlıkla ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…