damla kadir Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 181 51 28 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #1 Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Eklentiler 20230614_005919.jpg 30,4 KB · Görüntüleme: 92 20230614_005905.jpg 20,8 KB · Görüntüleme: 91
Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin
anne cocuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2023 16 1 26 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #2 Hamilesiniz bence hayırlı olsun
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 2.909 4.054 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #3 Hamilesin kuzum. Hayırlı olsun inşallah
M minikkalpp Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Şubat 2023 733 1.203 31 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #4 damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... İli fotoğraf farklı zamanlarda çekilmiş gibi. Çizginin silik gibi göründüğü fotoğraf sonradan mı çekilme. Kuruma çizgisi gibi duruyor da
damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... İli fotoğraf farklı zamanlarda çekilmiş gibi. Çizginin silik gibi göründüğü fotoğraf sonradan mı çekilme. Kuruma çizgisi gibi duruyor da
damla kadir Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 181 51 28 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #5 minikkalpp .!.: İli fotoğraf farklı zamanlarda çekilmiş gibi. Çizginin silik gibi göründüğü fotoğraf sonradan mı çekilme. Kuruma çizgisi gibi duruyor da Genişletmek için tıkla... ilk fotograf hemem cekildi digeri 1 saat sonra
minikkalpp .!.: İli fotoğraf farklı zamanlarda çekilmiş gibi. Çizginin silik gibi göründüğü fotoğraf sonradan mı çekilme. Kuruma çizgisi gibi duruyor da Genişletmek için tıkla... ilk fotograf hemem cekildi digeri 1 saat sonra
A Asbarfat00 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2022 198 63 27 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #6 damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... Silik çizgi gözüküyor bir kaç gun daha bekleyin bir daha test yapın koyulasacaktir inşallah kac gun gecikte adet
damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... Silik çizgi gözüküyor bir kaç gun daha bekleyin bir daha test yapın koyulasacaktir inşallah kac gun gecikte adet
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.467 73.008 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #7 damla kadir .!.: ilk fotograf hemem cekildi digeri 1 saat sonra Genişletmek için tıkla... 10 dakika sonra bu testler geçersizdir
damla kadir .!.: ilk fotograf hemem cekildi digeri 1 saat sonra Genişletmek için tıkla... 10 dakika sonra bu testler geçersizdir
temmuzlu26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 2.498 1.656 32 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #8 damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... Yeni bir gebelik büyük ihtimalle hayırlı olsun
damla kadir .!.: Hamilemiyim lütfen cevap verin , polikistik over hastasıyım. Bugün test yaptım sonucum belirli belirsiz sizde bunu yaşayan varmı nolur yardım edin Genişletmek için tıkla... Yeni bir gebelik büyük ihtimalle hayırlı olsun
damla kadir Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 181 51 28 14 Haziran 2023 Konu Sahibi damla kadir #9 temmuzlu26 .!.: Yeni bir gebelik büyük ihtimalle hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... amin inşallah dua edin nolur
temmuzlu26 .!.: Yeni bir gebelik büyük ihtimalle hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... amin inşallah dua edin nolur