- 19 Şubat 2015
- 215
- 72
-
- Konu Sahibi busrapapatya33
Aldım 2 testte negatıf çıktıbaba adayina soyle paraya kiyip test alsin eczaneden
Ocak ayının 14. de surtunmeyle ilşki yasadım ve çoook az zevk suyu bulaştı. 14 gun sonra adet olmam gerekıyodu tam gunumde oldum. Kahverengı akıntı ile başladı 2-3 gun kanamam oldu ve kahverengı akıntıyla bıttı. Üstune görmmüş olabılırmıyım yoksa regl mi oldum ? Çoookk endişelenıyorum.
hamıle olup regl olanların oldugunu öğrendıgımden berı sakin kalamıyorumstres adeti etkilerr o yüzden olmuş olabilirrr
öyle olanlar var ama çok nadir fakat yıllarca korunmadan ve sağlık problemi olmayan kişilerdede gebelik oluşmuyor ve böyleleri daha çoğunluktahamıle olup regl olanların oldugunu öğrendıgımden berı sakin kalamıyorum
o zaman hamile deilsinizAldım 2 testte negatıf çıktı
3 gun sonra yaptım sonra 6 gun sonra yaptım. Normal kanamam gıbı sürdü 2-3 gun boyunca. Sadece bıraz pıhtılıydıve yoğundu. Ağır kaldırmıştım ve soğuk almıştım. Onunla ilgisi olabilirmi ?ve insanlar çok zor üreyebileyen varlıklardır bence adet gibi gördüysen gerisi stresten oluyor bu arada idrar testi için en az adetin gecikmesinden 7 gün sonra yap
Idrar testıne guven olmaz dıyolar kan testi de yapamam. Yıne de pozıtıf çıkmadı Allahtan.o zaman hamile deilsiniz
olabilir testte negatif çıktıysa sorun yapma yoktur hatta ben gebelik bekliyordum bi ay adetim çok gecikti doktorada gitmiyordum sonra gittim test yaptırdım negatifi gördüm o gün boyunca sen hamile değilsin dedim durdum akşamı hasta oldum bazen stres bazen üzüntü bazen ilaçlar olabilir3 gun sonra yaptım sonra 6 gun sonra yaptım. Normal kanamam gıbı sürdü 2-3 gun boyunca. Sadece bıraz pıhtılıydıve yoğundu. Ağır kaldırmıştım ve soğuk almıştım. Onunla ilgisi olabilirmi ?
Gecıkmem olmadı sadece ilşkiden bu yana bır an olsun aklımdan çıkarmadım bu durumu. Gecelerı uyumadım bile. Sanki tekrardan regl olsam bıle rahatlayamayacakmışım gibi :/olabilir testte negatif çıktıysa sorun yapma yoktur hatta ben gebelik bekliyordum bi ay adetim çok gecikti doktorada gitmiyordum sonra gittim test yaptırdım negatifi gördüm o gün boyunca sen hamile değilsin dedim durdum akşamı hasta oldum bazen stres bazen üzüntü bazen ilaçlar olabilir
senin için demedim gecikmeyi örnek verdim korku hali stresli olman normalGecıkmem olmadı sadece ilşkiden bu yana bır an olsun aklımdan çıkarmadım bu durumu. Gecelerı uyumadım bile. Sanki tekrardan regl olsam bıle rahatlayamayacakmışım gibi :/
Peki anladım. Umarıım şunu atarım üstumden :) tesekkurler yardım için. Bıraz olsun hafıfledimsenin için demedim gecikmeyi örnek verdim korku hali stresli olman normal