İyi günler güzel bayanlar dün bata 3 gün varken sabah koyu sarı ama böyle sümüksü sulu bir akıntım vardı. Hiç olmazdı şüphelenip gebelik testi yaptım ve silik bir ikinci çizgi çıktı. Şimdi hamilelik var mı yani? Daha ilk gebeliğim olacak çok tecrübesizim. Ayrıca bu akıntı normal mi dünden beri her tuvalete gidişimde bazen az bazen çok kokusuz o sarı akıntıdan görüyorum. Rüyamda dün korkudan sürekli düşük yaptığımı gördüm. Hamile değilsem de heycanlanıp bel bağlamak istemiyorum. Küçük bir ilçedeyim haftasonu kan verme şansım da olmadı yarın gidip versem çıkar mı sizce? Nolur yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim? Korkuyorum yardımcı olur musunuz?
- Konu Sahibi basakk_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
Canim ben bu testi hic gormedim ama ovulasyon testi degilse ikinci cizgi cok rahat gorunuyor.kan testinde bence cikar canim dikkat et kendine umarim gonlunce olur hersey
Erken gebelik testi yazıyordu canın üstünse eczacıya kaliteli bir şey verir misin dediğimde bunu vermşti. İnşallah canım teşekkür ederim. Peki bahsettiğim akıntı normal mi?
- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
Canim o akintiyi belirtiler ama arasinda yazan cok okudum.mutlaka yasayan bayanlar yazar sana.ama bence hamilesin gozun aydin canimErken gebelik testi yazıyordu canın üstünse eczacıya kaliteli bir şey verir misin dediğimde bunu vermşti. İnşallah canım teşekkür ederim. Peki bahsettiğim akıntı normal mi?
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.398
- 598
Canim o akintiyi belirtiler ama arasinda yazan cok okudum.mutlaka yasayan bayanlar yazar sana.ama bence hamilesin gozun aydin canim
Canım teşekkür ederim bakalım yarın gidip kan vereyim ben o zaman :)
Akıntınız normal. Gebe olan kadınlarda ilk zamanlar o akıntı olur/ ben de çok oldu ondan biliyorum.
Tebrikler hamilesiniz test açık açık göstermiş :)
Ya içim rahatladı şuan çok teşekkür ederim iki gündür kendimi yormamaya çalışıyorum normal değilse o akıntı diye. Teşekkür ederim yarın gidip en güzeli kan vermek o zaman :)
Tabiki var canım gözün aydın Allah sana bağışlasınİyi günler güzel bayanlar dün bata 3 gün varken sabah koyu sarı ama böyle sümüksü sulu bir akıntım vardı. Hiç olmazdı şüphelenip gebelik testi yaptım ve silik bir ikinci çizgi çıktı. Şimdi hamilelik var mı yani? Daha ilk gebeliğim olacak çok tecrübesizim. Ayrıca bu akıntı normal mi dünden beri her tuvalete gidişimde bazen az bazen çok kokusuz o sarı akıntıdan görüyorum. Rüyamda dün korkudan sürekli düşük yaptığımı gördüm. Hamile değilsem de heycanlanıp bel bağlamak istemiyorum. Küçük bir ilçedeyim haftasonu kan verme şansım da olmadı yarın gidip versem çıkar mı sizce? Nolur yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Tabiki var canım gözün aydın Allah sana bağışlasın
Amin canım benim teşekkür ederim.
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Hamilesin insallah canim hayırlı olsun. Akıntı çok normal. Şimdi kendini hiç yorma uzan bol bol, ağır kaldırma yükseklere uzanma, bitki çayı tüketme, kafein içeren içecekler çok tüketme, ayaklarını sicak tut, cok sicak suyla banyo yapma, maydanoz yeme, ilaç kullanma.
Kan testi yaptirinca kesinlesir insallah. 2 gunde bir yaptırmak lazım bi kaç defa. Artış olması önemli ama 2 katı artış olmak zorunda değil unutma, en az %60 artmalı. O yüzden 2 katı olmazsa telaş yapma yani. Adet ağrıların olabilir bu çok normal ben 4.aya kadar yaşadım. Kanama olursa doktora git ilaç verir keser. Şimdilik soyleyebileceklerim bunlar
Kan testi yaptirinca kesinlesir insallah. 2 gunde bir yaptırmak lazım bi kaç defa. Artış olması önemli ama 2 katı artış olmak zorunda değil unutma, en az %60 artmalı. O yüzden 2 katı olmazsa telaş yapma yani. Adet ağrıların olabilir bu çok normal ben 4.aya kadar yaşadım. Kanama olursa doktora git ilaç verir keser. Şimdilik soyleyebileceklerim bunlar
Hamilesin insallah canim hayırlı olsun. Akıntı çok normal. Şimdi kendini hiç yorma uzan bol bol, ağır kaldırma yükseklere uzanma, bitki çayı tüketme, kafein içeren içecekler çok tüketme, ayaklarını sicak tut, cok sicak suyla banyo yapma, maydanoz yeme, ilaç kullanma.
Çok güzel bilgiler verdin canım benim çok sağol. Dün akıntı görünce korktum baya hep uzanıyorum iki gündür zaten Allah tan bugün çok daha açık renkli akıntım oldu o da dediğin gibi normalmiş sanırım. Ara ara kasıklarımda hafif sancılar hissediyorum ama rahatsız edici değil. Salı günü sabah kan vericem öğleden sonrası için de doktor randevusu aldım bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olur