Herkese merhaba 2 senedir evliyim çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senein sonunda hamile kaldım düşük yaptım 4 haftalıkken kürtj olmadım kendisi düştü doktorda için temizlenmiş dedi 9 ağustosda düşük yaptım 8 gün sürdü kanamam büyük ihtimal adet gördüm ondan uzun sürdü sonra bi daha görmedim 28 gün oldu içime doğdu bian test alıp yapıcam dedim ilk başta negatif çıktı sonra bi daha yaptım silik çıktı gğn geçtikçe az daha koyuşma oldu kan testi yaptıramıyorum cok uzak hastane eşimde iş yerinden izin vermiyolar yardım edin hamilemiyim bugün yaptığım test bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim kızlar yardım edin??
- Konu Sahibi cerenkara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Teste göre var canım yarın bir daha yap bakalımHerkese merhaba 2 senedir evliyim çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senein sonunda hamile kaldım düşük yaptım 4 haftalıkken kürtj olmadım kendisi düştü doktorda için temizlenmiş dedi 9 ağustosda düşük yaptım 8 gün sürdü kanamam büyük ihtimal adet gördüm ondan uzun sürdü sonra bi daha görmedim 28 gün oldu içime doğdu bian test alıp yapıcam dedim ilk başta negatif çıktı sonra bi daha yaptım silik çıktı gğn geçtikçe az daha koyuşma oldu kan testi yaptıramıyorum cok uzak hastane eşimde iş yerinden izin vermiyolar yardım edin hamilemiyim bugün yaptığım test bu Eki Görüntüle 3296325
7 tane yaptım zaten böyle çıkıyo biraz daha siliktiTeste göre var canım yarın bir daha yap bakalım
Ama beliriyo 2 dakikada canım kuruma çizgisi biraz bekleyince olmuyocanım kararsız kaldım çizgi belli ama kuruma da olabilir gebelikte rengi pembe olmadığından ben kuruma çizgisi olarak algıladım bir an ama gebelikte olabilir tabi ki inşallah
Olmuyo muAma beliriyo 2 dakikada canım kuruma çizgisi biraz bekleyince olmuyo
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
Bence kuruma çizgisi değildir iki dk içinde çıktıysaAma beliriyo 2 dakikada canım kuruma çizgisi biraz bekleyince olmuyo
- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
Bilmiyorum canım 4 senedir test yapıyorum kuruma çizgisinden hiç yanılmadım senin belirtilerin varsa test doğru gösteriyor olabilir inşallah vardır farklı bir test ile 2-3 gün sonra tekrarla benceAma beliriyo 2 dakikada canım kuruma çizgisi biraz bekleyince olmuyo
Umarım öyledirBence kuruma çizgisi değildir iki dk içinde çıktıysa
İnşallah öyledir canımBilmiyorum canım 4 senedir test yapıyorum kuruma çizgisinden hiç yanılmadım senin belirtilerin varsa test doğru gösteriyor olabilir inşallah vardır farklı bir test ile 2-3 gün sonra tekrarla bence
Tamam canım inşallah vardır dua edinBilmiyorum canım 4 senedir test yapıyorum kuruma çizgisinden hiç yanılmadım senin belirtilerin varsa test doğru gösteriyor olabilir inşallah vardır farklı bir test ile 2-3 gün sonra tekrarla bence
Bugün yaptım bi daha böyle çıktıTeste göre var canım yarın bir daha yap bakalım
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Hamilesin canısı kan verebilirsin beta artışını takip edersinBugün yaptım bi daha böyle çıktıEki Görüntüle 3296523
Teşekkür ederim canım benim ama kan vermek için biraz daha beklemeyi düşünüyorum yükselsin biraz daha iyi olur kesin sonuç alırız en azındanHamilesin canısı kan verebilirsin beta artışını takip edersin
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Tabiki test ile takip et koyulasmayi o zaman nazar değmesin sglicakla al kucağınaTeşekkür ederim canım benim ama kan vermek için biraz daha beklemeyi düşünüyorum yükselsin biraz daha iyi olur kesin sonuç alırız en azından
Amin canım inşallahTabiki test ile takip et koyulasmayi o zaman nazar değmesin sglicakla al kucağına
- 8 Ağustos 2022
- 30
- 10
- 18
- 26
Testte çıktımı gebelik merak ettimAmin canım inşallah
- 3 Nisan 2016
- 190
- 90
- 98
Benim de 4 testim silik çıktı bhcg 196 geldi hamilesindir tatlım hayırlı olsun. Ama ne yazık ki ben aldırmayı düşünüyorumHerkese merhaba 2 senedir evliyim çocuk istiyoruz ama allah nasip etmedi 2 senein sonunda hamile kaldım düşük yaptım 4 haftalıkken kürtj olmadım kendisi düştü doktorda için temizlenmiş dedi 9 ağustosda düşük yaptım 8 gün sürdü kanamam büyük ihtimal adet gördüm ondan uzun sürdü sonra bi daha görmedim 28 gün oldu içime doğdu bian test alıp yapıcam dedim ilk başta negatif çıktı sonra bi daha yaptım silik çıktı gğn geçtikçe az daha koyuşma oldu kan testi yaptıramıyorum cok uzak hastane eşimde iş yerinden izin vermiyolar yardım edin hamilemiyim bugün yaptığım test bu Eki Görüntüle 3296325