- 5 Aralık 2019
- 83
- 23
- 29
-
- Konu Sahibi bursadagocmengelin
Bende duydum evlendikten sonra olabilir duzensizlik diye ama 2 aydir çok gecikti çok merak ettim ne olabilir diye testi kasımda ilk gecikmede yaptım 2 kere negatifti bu ay yapmadım yoktur bişey diye ve vücut neye hazırlıyo kendini hamilelige mi anlamadımTekrardan test yaptın mı peki canım?
Benimde evlendikten sonra düzensizleşmişti bizde korunmamıştk
Bizim burda büyük teyzeler vucut kendini hazırlıyor derler belkide öyle bişe
Bence yap canm test hamilelik olablirBende duydum evlendikten sonra olabilir duzensizlik diye ama 2 aydir çok gecikti çok merak ettim ne olabilir diye testi kasımda ilk gecikmede yaptım 2 kere negatifti bu ay yapmadım yoktur bişey diye ve vücut neye hazırlıyo kendini hamilelige mi anlamadım
Teşekkürler gittim doktora hamile değilim herşey normal çıktı adet getirici ilaç verdi . Adet olunca tekrar gidicem bakalimcinsel hayat başladıktan sonra adet düzensizliği yaşayacaksınız diye bir şey yok 20 gün gecikme normal değil. idrar testi yapın zaten 12 gün geçtiyse idrarda çıkar. negatifse adet düzensizliğinden dolayı doktora görünmelisiniz.
Benide kontrol etti hiç bi sıkıntı yok deri düzelir inşallah benim deBende de ilk 5 ay duzensizlewti 15 gün 10 gün sonra kendiliyinden duzeldi doktor yeni evlilikte normal dedi
Merak etme duzelirBenide kontrol etti hiç bi sıkıntı yok deri düzelir inşallah benim de