Hamilemiyim kizlar nolur yardim edin

bursadagocmengelin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
83
23
29
****Öncelikle herkese merhaba 4 buçuk aylık evliyim eşimin yaşı olduğu için çocuk için korunmuyoruz evlendigimizde beri olursa olur hesabına artik yavaştan istiyoruz çocuk. Bekarken düzenli adetim vardı 1 2 gün ya gecikir yada erken olurdum ki normaldi ama evlendim son 2 aydir adetim çok duzensizlesti kasim ayinda ki adetim 20 güne yakin gecikti gebelik testi yaptım şüphelenip negatif ve 20 gün geçiktikten sonra geldi. Aralık ayında yine aynısı oldu 12 gündür yine gecikmede doktordan randevu aldım ama bekleyemedim sormak istedim sizlere böyle şey yaşayan var mı bu duzensizlik gecikme neden olabilir ve hamile kalmak icin onerileriniz var mi lütfen yardım edin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan test yaptın mı peki canım?

Benimde evlendikten sonra düzensizleşmişti bizde korunmamıştk

Bizim burda büyük teyzeler vucut kendini hazırlıyor derler belkide öyle bişe 😅

Tekrardan test yaptın mı peki canım?

Benimde evlendikten sonra düzensizleşmişti bizde korunmamıştk

Bizim burda büyük teyzeler vucut kendini hazırlıyor derler belkide öyle bişe 😅
Bende duydum evlendikten sonra olabilir duzensizlik diye ama 2 aydir çok gecikti çok merak ettim ne olabilir diye testi kasımda ilk gecikmede yaptım 2 kere negatifti bu ay yapmadım yoktur bişey diye ve vücut neye hazırlıyo kendini hamilelige mi anlamadım 😄

Bende duydum evlendikten sonra olabilir duzensizlik diye ama 2 aydir çok gecikti çok merak ettim ne olabilir diye testi kasımda ilk gecikmede yaptım 2 kere negatifti bu ay yapmadım yoktur bişey diye ve vücut neye hazırlıyo kendini hamilelige mi anlamadım 😄
Bence yap canm test hamilelik olablir

cinsel hayat başladıktan sonra adet düzensizliği yaşayacaksınız diye bir şey yok 20 gün gecikme normal değil. idrar testi yapın zaten 12 gün geçtiyse idrarda çıkar. negatifse adet düzensizliğinden dolayı doktora görünmelisiniz.

cinsel hayat başladıktan sonra adet düzensizliği yaşayacaksınız diye bir şey yok 20 gün gecikme normal değil. idrar testi yapın zaten 12 gün geçtiyse idrarda çıkar. negatifse adet düzensizliğinden dolayı doktora görünmelisiniz.
Teşekkürler gittim doktora hamile değilim herşey normal çıktı adet getirici ilaç verdi . Adet olunca tekrar gidicem bakalim

Bende de ilk 5 ay duzensizlewti 15 gün 10 gün sonra kendiliyinden duzeldi doktor yeni evlilikte normal dedi

X