Öncelikle hepinize merhaba bu konuda deneyimi ya da bilgisi olan varsa lütfen boş geçmesin. Ağustosun 2. haftası bi birlikteliğim oldu normalde regl döngüm 22-23 ü gibidir ama geçikti 5 haziranda oldum. Sonrasında 4 test yaptım negatif çıktı eylülün son haftası normal regl düzenimde regl oldum sonrasında aklımda soru işareti kalmadı. ekimin 2. haftası kafam kurcalandı streslemdim acaba hamile olabilirmiyim die tçünkü belirtilerim vardı kasık ağrısı karın ağrısı vsvs tekrar 1 test yaptım negatif apandist ağrısından acile gittim kan verdim idrar verdim ama hcg hormonuma bakilmamıştı kanda ve tomografiye girdim (tomografide hamilelik gözüküyormu?)acil doktoru testleri yapmadan once gebelik ihtimali varmı die 2 kere sordu orda dahada cok gerildim sonrasinda sonuclarin temiz (kanser yokmus) yumurtalık kistin var dedi sonraki hafta jinekologa gittim alttan ultrosonla bakıldı eğer ki hamileysem gittiğimde 12-13 haftalık olmam gerekiyordu doktor anlarmıydı o ultrason rahim icini görüyormu kist icin doğum kontrol hapı verdi ve yine regl oldum şimdilik yine kistinde verdiği ağrılarım var karnımıda galiba psikolojik büyük görüyorum bilmiyorum lütfen bana yardım edin.