Çok teşekkür ederim cevap için deCanım bence bu kadar çok belirti hemen ilk haftalarda olmaz gibi.. Hep okuduğum 6.haftadan sonra başlıyormuş mide bulantısı fln sen daha önce iki kere kalmışsın kendin daha iyi bilirsin tabii
Olabilir tabii aslında istemeyenlerde daha öok oluyor korkudan, kaygıdan dolayı. Test yapma ihtimaliniz varsa bugun yapın inş içiniz rahatlarAcaba belirtiler pskolojik olabilir mi hani çok çocuk isteyenlerde o belirtileri yaşıyorum der ya bazen bende istemiyom diye ters tepki mi oldu nooldu
Olabilir tabii aslında istemeyenlerde daha öok oluyor korkudan, kaygıdan dolayı. Test yapma ihtimaliniz varsa bugun yapın inş içiniz rahatlar
Aslında pek inanmıyorum çünkü çok erken. Negatif çıkıcak biliyorum ama yapıcamOlabilir tabii aslında istemeyenlerde daha öok oluyor korkudan, kaygıdan dolayı. Test yapma ihtimaliniz varsa bugun yapın inş içiniz rahatlar
Adetliymişsin zaten hamilelik sözkonusu değildir bence ama o ağrının sebebini bende merak ediyorum bende de oluyokızlar mrb benim bi sorum olacak. adetliyim şuan ama sağ kasığımda ara ara sancım var araştırmalarımda yumurta çatlamasında o ağrının olabileceği yazıyor. ama adetlyim yinede çatlama olur mu ki. geçen hafta doktora gitmiştim yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söylemişti ve adet günümden bir gün önce ilişkiye girdik bu ilişkide hamile kalmış olma olasılığım var mıdır ki
peki adet oldun muBence gebelik testi yapmalisin ben de ayni seyleri adet gununden once yasadim cnm hakkında hayirlisi olsun
yumurta çatlamasından olabilir yazıyor fakat yumurtla çatlaması genelde adetin 12-14. günlerinde olması gerekmiyor mu ben 4. günündeyim farklı bir sorun mu oluyor acabaAdetliymişsin zaten hamilelik sözkonusu değildir bence ama o ağrının sebebini bende merak ediyorum bende de oluyo