• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim hala?:(

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Adetime 12 gün kala beta hcg yaptırdım 196.2 çıktı ama ertesi gün degerim 28e düşmüş hala kanamam yok doktorum yukselebilir 3gun sonra tekrarla dedi sizce yukselirmi

şuanda kaç gün val regl olmana? İnşallah hamilesindir ama değerin çok düşmüş. Regl olacağın tarihin geçmesini bekle bence. Stress yapma, o daha çok zarar verir sana

Adetime 12 gün kala beta hcg yaptırdım 196.2 çıktı ama ertesi gün degerim 28e düşmüş hala kanamam yok doktorum yukselebilir 3gun sonra tekrarla dedi sizce yukselirmi
Neredeyse yumurtlama gününde kan testi yaptırmışsın.. Neden o kadar erken yaptırdın canım? 12 gün öncesine göre çok yüksek bir değer, ertesi günde çok ani düşmüş.. Bir terslik var bu işte, gebe olacağını pek sanmıyorum ama hakkında hayırlısı olsun..

Kanamam geldi canm bu 5 bebgm ama hala kanamam yok :(((
Burda ne demek istediğini pek anlamadım canım biraz açar mısın birde bence çok erken yaptırmışsın testi niye bu kadar erken yaptırdın yumurtlama gününe geldiği için de böyle çıkmış olabilir mi acaba

Canm ben 5 kere düşük yaptım oyuzden kanamamın ne zmn gelcgi bellî olmyor bn gçn ay duşuk yaptm bu ay ortasnda kanamam geldi mecbur hastnye gittim meger hamle brdaha kalmşm ama oda duştu:(((

Back