- 26 Şubat 2015
- 135
- 45
- 28
- 38
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
-
merhaba canım hamilelikle adet belirtisi kişiden kişiye değişiyor mesela ben hamileyken adet belirtilerinden başka hiç bir belirti yaşamadım adet günün geçtimi ?3 aydır adetlerimde önce lekelenip bir gün ara bosluk ve normal adet yoğunlukta oluyorum ben yumurtladigimida çok hissediyorum ve bu ay hamileyim belirtilerinin hepsini yasadim bel ağrısı kasık agrisi göğüs sizlamasi sivilceler oldu daha önce hamileyken adet olanları okudum burda evde test yaptım negatif sizce ne olabilir ben bu ay gerçekten hamileyim dedim sizce ne olabilir
doktorum bana sağlıklı bir gebelikte çok sık kan gelmez demişti benimde kanamam oldu bi kere düşük tehlikesi dedi. Ilaç verdi hala kullanıyorum. Fazla zaman geçmeden doktora git canım. Hamileysen bi tedavi verir.Şimdi doğrusu anladım hanımlar bu lekelenip bir gün ara bosluk oluyo dedim ve adeti normal olmam düşük tehlikesi mi diyorsunuz ilginize çok teşekkürler bu arada
doktorum bana sağlıklı bir gebelikte çok sık kan gelmez demişti benimde kanamam oldu bi kere düşük tehlikesi dedi. Ilaç verdi hala kullanıyorum. Fazla zaman geçmeden doktora git canım. Hamileysen bi tedavi verir.
Başkasının konusu üstüne konu açılmaz yeni konu aç kendine. Bu başkasının konusu.Merqba arkadaslar bugun gecikmem 1 gun oluo idrar testi yaptim negatif ne kadar dogrudur ki ne zamn sonra tekrarlamaliyim testi ve benm gibi olup hamile kalan varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?