Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrli olsn cnm taze gebesin bi soru sorim bariBugün dayanamayıp acilden kan testi yaptırdım evetttt hamişimmm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar..
![]()
Ayy aynısı bende de varHayrli olsn cnm taze gebesin bi soru sorim barisende hic beyaz ya da bole sut gibi sivi akintisi var mi ya da var miydi
Senin adetin gecmisti dimiAyy aynısı bende de var
Hala olmadım evet bende şüpheleniyorumSenin adetin gecmisti dimi
Günün geçti mi? Ne zaman yaptın testiBugün dayanamayıp acilden kan testi yaptırdım evetttt hamişimmm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar..
![]()
Kan testi yap bnceHala olmadım evet bende şüpheleniyorum
Pazartesiye kadar bekleyeceğim canım ya. Yumurtlama 9.günü lekelenmem oldu 1 haftadır temiz sadece beyaz akıntım varKan testi yap bnce
Beta hcg değerin kaç çıktıBugün dayanamayıp acilden kan testi yaptırdım evetttt hamişimmm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar..
![]()
Gebelikte oluyor canımHayrli olsn cnm taze gebesin bi soru sorim barisende hic beyaz ya da bole sut gibi sivi akintisi var mi ya da var miydi
Siz hamile misinizGebelikte oluyor canım![]()
Kac gunun gecıyor canım hcg degerine kac cıktıBugün dayanamayıp acilden kan testi yaptırdım evetttt hamişimmm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar..
![]()
Evet canımSiz hamile misiniz
Belirtilerini söyler misin ablamEvet canım![]()
Kız ınsallah gebesındırDemeegebe deilsem donerim sana bak
![]()