Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adetim geçeli 4 gün oldu ve halen olmadım bugun idrar testi yaptım negatif idrar testi yapmak için acelemi etmişim sol kasığım ağrıyor ve sağ ayağımda çekme var kabılzık yaşıyorum idrar testi yanlış çıkmış olabilir mi
yarın kan testi yaptırman en doğrusu......belirtiler gebelik belirtisine de benziyor...test yanlış çıkmış olabilir....bende de pozitif çıkmıştı ama adet oldum 2 gün sonra...
adetim3 gün geçiktiğinde gebelik testi yapmıştım negatifti, 7. gün yaptığımda pozitif olmuştu ya biraz daha bekleyin yada gidin kan testi yaptırın kesin olsun... bide yumurtlama testi varsa onu yaptığınızda sürekli çift çizgi çıkıyorsa gebelik oluyor şahsen benim öyle olmuştu kişiden kişiye değişrmi bilemem...
yarın gidicem doktora işte merak arkadaşım çatlıcam sabaha kadar sabırsızlıktan.
DR gidicektiniz sonuç ne oldu inş hayırlı haberdir
gittim fakat sonuç negatif çok üzüldüm ve halen adet olamadım sebep ne bilmiyorum
rabbim hayırlısını versin benimde durumum aynı 8.günüm olmadım evdeki testler negatif çıkıyo umudumu kaybettim biraz daha bekleyip dr gidicem
merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetimin ilk günü belara adlı doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullandım fakat son 4 hap ile birlikte üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle amoksisilin içerikli bir ilaç kullandım bu sırada doğum kontrol hapı bitti 7 günlük ara verdim adetimin 5. günü 2. kutuya başladım.başladıktan 3 gün sonra antibiyotiğin belaranın koruyuculuk etkisini azalttığından habersiz korunmasız bir ilişki yaşadım ve içeriye boşalma oldu.ertesi gün tesadüfen belaranın etkisini azalttığını öğrendim ve ilişkiden 19 saat sonra norlevo kullandım.sizce gebelik riski var mıdır?tek umudum norlevoyu ilk 24 saat içinde almış olmam ve ilişkinin yüksek doğurganlık günlerime denk gelmemesi
kızlar çok fazla takıyorsunuz galiba ondan alıyor
kendimizi biraz rahat bırakalım olursa olur zaten gözüyle bakalım
aman şu belirti böyle şöyle mi derken kendi kendimize belirtiler çıkartıyoruz
biraz rahat olsak her şey çok güzel olacak Allah ın izniyle
bence korkulacak bişey yok norlevo içmişsin adetin gecikirsede korkma norlevo adet düzensizliği yapıyor