Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bariz gebesiniz ŞuanEki Görüntüle 3466448 #hamilemerhabalar regl ım dırt gun gecti ve bes gün once kahverengi akıntı geldi sanıyede bitti daha gelmedi kasık karın agrım var ara sıra gelıyor gidiyor oksururken sag kasıga batma oluyor ıkı sefer kimyasal yasadım kana gitmek ıcın bı kaç gun daha beklemek ıstıyorum ama bu sekılde bısey yasayan hanımlar varmı acaba yatdım edin
Hamilesiniz tebrik ediyorum. Ben de 1 günlük gecikme ile dün öğrendim. benim de birkaç gün önce gülerken kasığıma sancı girdi ilk gebeliğimde de böyle batmalar yaşamıştım.Eki Görüntüle 3466448 #hamilemerhabalar regl ım dırt gun gecti ve bes gün once kahverengi akıntı geldi sanıyede bitti daha gelmedi kasık karın agrım var ara sıra gelıyor gidiyor oksururken sag kasıga batma oluyor ıkı sefer kimyasal yasadım kana gitmek ıcın bı kaç gun daha beklemek ıstıyorum ama bu sekılde bısey yasayan hanımlar varmı acaba yatdım edin
Bu kadar ağrı normalmıdır acaba dunden beri dazla agrı yasıyorum regl olacakmısım gibi sonra durunca batmalar baslıyor tam kasık ortası agrıyorBariz gebesiniz Şuan
Peki kasık ağrısı ateş bi anlık ypgun agrı batma normalmidir ağrı sıkıntı kasıkta bi değişik regl sıcaklıgıO kanama muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Kırmızı değilse de önemsiz diyorlar. Ben hiç yaşamadım ilkte de simdikinde de