- 22 Mart 2019
- 228
- 101
- 28
- Konu Sahibi SemaNurr34
Merhaba bayanlar benim adet bittikten 5 gun sonra lekelenme basladi kahverengi.bir hafta boyle devam etti memlekette oldugum icin doktora gitmedim sonra kirmizi gelince adet oldum sandim ama bir geldi bir daha gelmeyince kan şüphelendim istanbula döndük sonraki gun test yaptim oylesine yaptim yani testi pozitif çıktı şok oldum ikinci kez yaptim o da pozitif sonra acile gittik ayni gun esimle kan testi yapildi alttan muayene yapildi kan pozitif cikti 371 di muayenede bisey goremediler ama kac gündür lekelenme oldugu icin dis gebelik suphesi dediler ama bu arada hala devam ediyo kanama az az
O gece hastanede yatirdilar sonraki gun 346 cikti taburcu ettiler iki gun sonra tekrar cagirdilar 471 cikti guzel artmamis dis gebelik olasiligi yuksek dediler sonra bi daha gitmedim cunku cok kez muayene ettiler artik bikmistim 5 gun sonra normal adet olma gunumde kanama ve agri basladi test yaptim cok silik cikti ama negatif gibi birsey yani acaba dusukmu yapiyorum yoksa hamilelik ihtimali hala varmi?bunlari yasayan varmi aranizda caresiz kaldim
O gece hastanede yatirdilar sonraki gun 346 cikti taburcu ettiler iki gun sonra tekrar cagirdilar 471 cikti guzel artmamis dis gebelik olasiligi yuksek dediler sonra bi daha gitmedim cunku cok kez muayene ettiler artik bikmistim 5 gun sonra normal adet olma gunumde kanama ve agri basladi test yaptim cok silik cikti ama negatif gibi birsey yani acaba dusukmu yapiyorum yoksa hamilelik ihtimali hala varmi?bunlari yasayan varmi aranizda caresiz kaldim