Hamilemiyim ? Değilmiyim ? Kızlar...

Nil-nehri

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
241
111
18
31
Kızlar 11 gündür adet olmuyorum.yani 11 günlük gecikmem var.2 gün önce bthc testi yaptırdım sonuc negatif.4-5 gün öncesinde hafif kahverengimsi akıntım oldu.dünde kasıklarımda karnımda acayip bir sancı oldu.genital bölgemde ara ara batmalar oluyor.gec döllenme denen seyi yasiyor olabilirmiyim ? Basından geçen varmı.yormlarını bekliyorum arkadaslar.

Kızlar 11 gündür adet olmuyorum.yani 11 günlük gecikmem var.2 gün önce bthc testi yaptırdım sonuc negatif.4-5 gün öncesinde hafif kahverengimsi akıntım oldu.dünde kasıklarımda karnımda acayip bir sancı oldu.genital bölgemde ara ara batmalar oluyor.gec döllenme denen seyi yasiyor olabilirmiyim ? Basından geçen varmı.yormlarını bekliyorum arkadaslar.
kahverengi akıntın devam ediyor mu

Canim ya benm de 16 gun gecikmisti 4 gun de az az leke oldum ama sora geldi.. mevsimsel filan oluyor seyrine birak olursan olursun takarsan olmaz.. o olucaktir olacaksa merak etme.. olmazsa da belli eder kendini 1 haftaya :)

Ne gibi birsey diyelimki? Gecikebilir mevsimlerden nornaldir test yaptiysan tekrarlarsin yoksa yoktur

Benim 7 gün geçmişti kan testi yaptırmıştım orda gözükmüştü doktora gitmiştik sonra geç dollenme olmuş demişti 7 gün adetim geçtigi halde sende de geç döllenme olsada bthcgde cıkardı kesinlikle hemde 3haftalık değerdeydi benimki

bir kac gun sonra yien yap testi bence

Back