kızlar sat 10 ocak 6 şubatta adet olmam lazımdı halen olmadım belirtilerim var fakat adette olabilir gebelikte hiç gebe kalmadığım için anlayamıyorum.
3 gün boyunca devamlı belim ağrıdı bugün pek birşey yok kasıklarım 2 gündür sancı içinde hatta karnımda öyle.
gögüslerim şiş fakat hiç ağrı sızı yok normalde olurdu.
alt karnım şişerdi sertleşirdi o zaman adet olacağımı anlardım ama oda yok.
bugün birde bacak ağrısı başladı normalde adet olacağım günün sabahı olurdu ama saat kaç oldu hala adet olmadım.
ara ara akıntım oluyor bakıyorum ama sadece akıntı iştahım çok açık ama herşeyide yiyemiyorum ya kokuyor yada tiksiniyorum.
nedense gebeliği konduramıyorum 4.5 yıl oldu ya kesin psikolojik yine biliyorum.
ama eğer bu sefer tutmuşsa ne büyük nimet ve mucize olur bana.
kızlar sat 10 ocak 6 şubatta adet olmam lazımdı halen olmadım belirtilerim var fakat adette olabilir gebelikte hiç gebe kalmadığım için anlayamıyorum.
3 gün boyunca devamlı belim ağrıdı bugün pek birşey yok kasıklarım 2 gündür sancı içinde hatta karnımda öyle.
bugün birde bacak ağrısı başladı normalde adet olacağım günün sabahı olurdu ama saat kaç oldu hala adet olmadım.
ara ara akıntım oluyor bakıyorum ama sadece akıntı iştahım çok açık ama herşeyide yiyemiyorum ya kokuyor yada tiksiniyorum.
nedense gebeliği konduramıyorum 4.5 yıl oldu ya kesin psikolojik yine biliyorum.
test yaptın mı canım gebelık testiibugun hala adet olamdıgım ıcın 2. testımı yaptım.ona göre adet söktürücü alıyım artık dıye ve ıkıncı çızgı sılık cıktı.su an ne yapacagımı bılemıyorum.yarın kan testı yaptırcam.acaba hamilemiyim cok saskınımmm...
bugun hala adet olamdıgım ıcın 2. testımı yaptım.ona göre adet söktürücü alıyım artık dıye ve ıkıncı çızgı sılık cıktı.su an ne yapacagımı bılemıyorum.yarın kan testı yaptırcam.acaba hamilemiyim cok saskınımmm...
test yaptın mı canım gebelık testii
Maşallah gözün aydın Yetersin hiç takma bunları Benimde 4 yaşında bir kızım var şimdide ikizlerime hamileyim Rabbim verir kolaylığınıevet bı kızım var veeee bugun tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve napıcam bılmıyorum kızım daha 2 yasında yetebılecekmıyım bılmıyorum.yınede sukurler olsun Rabbıme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?