O meditasyona dün akşam başladım çok huzurlu hissettim biraz da ağladım yaparken ama üzüntüden değil çok farklı bir histi bebeği hissettim duygulandım her gün yapıcam yeni başladım
Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı akşamlar
Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
Yumurtlama döneminde 2 sefer denememiz oldu şimdi adete 5 gün var inanılmaz yorgunluk var hiç böyle olmamıştım
Göğsümde garip bir batma var ara ara oluyor
Arada sırt ağrısı oluyor
Akıntım normal derecede
Bi gece durup dururken canım midye çekti
Eşim aldı ama sanki hiç hayatımda yememişim gibi hapur lupur Yedim
Sizce hamile olabilirmiyim ben çok istiyorum bebek 2aydır deniyoruz kendi kendime mi gelin güvey olmamak için size soruyorum
Teşekkür ederim
Merhabalar arkadaşlar 1 sene 2 aylıklım evliyim ilk hamileliğim de düşük yaptım sonra eylul ayında hamile olduğumu öğrendim 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarını duymak icin doktoruna gittim bos gebelik dedi güvenemedim başka doktora gittim ve iki kez muayene oldum ve onlarda bos gebelik dendi biraz daha beklemelimiyim kürtaj olmaktan çok korkuyorum daha önce yaşayan varmi yardımcı olabilirmisinz
Merhabalar arkadaşlar 1 sene 2 aylıklım evliyim ilk hamileliğim de düşük yaptım sonra eylul ayında hamile olduğumu öğrendim 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarını duymak icin doktoruna gittim bos gebelik dedi güvenemedim başka doktora gittim ve iki kez muayene oldum ve onlarda bos gebelik dendi biraz daha beklemelimiyim kürtaj olmaktan çok korkuyorum daha önce yaşayan varmi yardımcı olabilir