Hamılemıyım degılmıyım acıl cevap

angelraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
75
1
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar..
Bugün adetim geçeli tam 6 gün oldu.
Dün kanda beta hcg ye baktilar ve
SONUÇ : 5.75
doktorum ne gebelik var ne de yok birsey diyemedi..
Ayrica pazartesi günü gelip kan vermemi söyledi..
(BETA HCG ARTACAK MI DÜSECEK MI DIYE)
Bugun oglen idrar testi yaptim.
Fakat tek cizgi....
Acaba daha erken mi?
Beta Hcg 5.75 ken idrar testinde cikmaz mi
Adetin 6. Gunu gecmesi.. Ptesi 8.gunum gecicek..
Sizce sevgili anneler anne adaylari hamile arkadaslarim..
Bana bir bilgi verin.. lutfen kafam cok karisik..
ACIL CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM...

Doktor bile anlayamamış birşey diyememiş biz ne desek boş. Allah hayırlısını versin.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Beta hcg artarsa hamilesin demektir. Anlamanin baska yolu yok...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor bile anlayamamış birşey diyememiş biz ne desek boş. Allah hayırlısını versin.

4 ve 4ün üstü gebelik var anlamindadir dedi. Sonucu gösterdigimde yani daha cok yeni dedi zaten ultrasonda hic birsey görmedi. 5.75 eger yukari cikarsa tutunmustur dedi ayy valla bekle bekle Rabbim bir an once mutlu etsin beni

Insallah arkadasim.. idrarda yaniltici olabiliyor sanirim biran once ptesi olsun atesim cikiyor mideme agrilar giriyor aglicam valla..

Cnm idrar testleri 20 ustu beta hcg yi gosteriyor. 5,75 anca pzt 11-12 olur yani mantiken idrarda cikmamasi cok normal. Allahim hayirlisini versin insallah degerin yukselirr... Sabretttcen... Onla da bitmiyor benim degerim yukseldi sonr keseyi gorces dedik gorduk sonr kalbi duycas dedikk bu hafta da bunun icin sabrediyorumm.. Yaniii sikinti yapmadan beklememiz lazim... Sabir getektiren bir surec. Yeterli hayirlisi olsunn..

4 ve 4ün üstü gebelik var anlamindadir dedi. Sonucu gösterdigimde yani daha cok yeni dedi zaten ultrasonda hic birsey görmedi. 5.75 eger yukari cikarsa tutunmustur dedi ayy valla bekle bekle Rabbim bir an once mutlu etsin beni

Hayırlı olsun inşaallah vardır o zaman :)

doktorda dedi 10 bile olsa tamamdir dedi korkma dedi. Hayirlisi dedigin gibi. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin. Allahin izniyle gelsin. Insalllaaah artar tutunur yavrum. Hamilelerin duasi kabul olurmus. Dualar inizi esirgemeyin.. cok tesekkur ederim

Etmez miyimm?? Bu yoldaki herkes icin dua ediyorumm... Insallah pzt gusel haberler verirsin...

kızlar meraba onncelıkle smdıden cvaplarınız ıcın tesekkur ederm. bnm normalde adetlerım hep duzenlıydı ve adetım bu ay 9 gn gectı bgn wc ye gttm ve kıvamlı kahverengımsı bır akınntı geldı ve braz zaman gectıkten snra azıcık kan geldı bu yerlesme kanaması yanı ustune gormede olabılırmıs bu durumu yasayan var mı lutfen yardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…