hamilemiyim değil miyim çatlıcam yaaa.... yardım edin nolur

angece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
17
0
37
selam kızlar yeni üye sayılırım, nolur birşey deyin yardım edin, 10 unda adet olmam gerekiyordu 4 gün geçti genelde gecikmelerim oluyor böyle ama kontrol için 2 hafta önce doktora gittim akıntım vardı yumurtamı gösterdi :) ve bugünlerde çatlayacak dedi denemelri yaptık eşim de ben de çok istiyoruz 6 aydır deniyoruz ama olmadı bi türlü dün test yaptım negatif çıktı belli belirsiz çizgi bile yok şimdi de sağ tarafımda ufak ufak bir ağrı var adet ağrım böyle olmuyor. sol dizimde 2 gün öncesine kadar çekilme ve ağrı vardı oluyor diye oklumuştum hamilelikte arada da birden bir bulantı geliyor dünden beri kusacak gibi oluyorum. 2 ay önce de böyle bir gecikme olmuştu hatta 7-8 gün geçmişti idrar testi yaptırdım negatif çıktı. çok kötü olmuştum yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 15-20 gün geçmeden gitmem ama duramıyorum yerimde de... bu belirtiler bebiş var demek midir? yorum lütfen...

inş. vardır cnm ama kendini çok fazla hazırlama çünkü adet olnuca kötü olursun kendimden biliyorum..çocuk isteyen herkes adet öncesi resmen hamile gibi oluyor ..psikoloji öyle bişeyki hep derim biraz zorlasam 9 ay boyunca adet bile olmayabilirim ..:)bende çok istediğimden her ay mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum ..ama genelde testler 4 gün geçince %90 gösteriri cnm..ama ben karnımdan anlıyorum kasıklarından göbeğine doğru karnında sertlik varsa hamile olabilirsin ama yumuşaksa pek olmuyo...yinede sen kendine dikkat et bikaçgün sonra kan testi yaptır onda %100 doğru çıkar 15 gün felan bekleme daha çok yıkılıyosun:)

Son düzenleme:

( ya evet her ay aynı her ay aha bu ay hamileyim diyip ümitleniyorum sonra yine hüsran...karnımdan anlayamadım ama biraz bastırınca ufak ufak zonkluyor. sanırım yine kendimi boşa ümitlendirmekten başka birşey yapmıyorum... bekliycem artık birkaç gün daha her ay 2-3 tane test yapmaktan bıktım. böyle diyorum bekliycem diyorum ama biliyorum akşam eve giderken yine test alıcam yine çok ümitlendirdim kendimi.. inş bu ay hayırlısı ile olsun ya... allah'ım tüm isteyenlere versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…