iyi akşamlar kızlar adetim 20gün gecikti 10 gün kadar oldu dr a gittim bişey olmadığını söyledi dünde az bi kanamam oldu bende adet oldum sandım şimdi pembemsi bi leke var az ama karnımda şiş iştahımda bayağı bi arttı bugün sabah test yaptım evde çizginin biri belirgin iyice digerinide gözle görebilir kadar belırginlik var sizce hamile olabilirmiyim tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum yarın sabah erkenden dr a kesin gitcemde sizinde fikrinizi alıyım dedim boşa ümitlenmeyim kafamçokkarıştı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilemiyim bilmiyorum yardım edermisiniz
- Konu Sahibi necla_38
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar mrb sabahtan beri beklemekten öldüm sonuçlar bu saate kadar zor çıktı neyseki mutlu haberlerle geldim sizlere yanılmamışşınız hamileymişim ama daha çok yeniymiş dikkat etmem lazımmış çok mutluyum ALLAH yokluğunu aratmasın inşALLAH sizlerede rabbim kısmet eder en büyük sorun stres ben kaç ay atlatamadım stresi ama yeni yeni düzeldim şimdi ise sonucu mutlulukla bitti çevreye kulak asmayın tavsiyem ne derlerse desinler kulak arkası yapın bu mutluluğu rabbim hepinize tattırısın inşALLAH dualarım sizlerle selametle kalın:1hug::1hug::1hug:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum.adetim19 mayısta gelecek fakat içimde sanki hamileyim hissi vardı kan tahlili yaptırdım 13 mayısta 32.93 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım hani 2 gün sonra 2 ye katlar diyor ya bende yarıya düştü 13.73 çıktı neler oluyor benim gibi olan varsa neolur hemen yazsın