• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bilgisi olanlar yazsın lütfen

Ece0505

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
39
15
18
21
Arkadaşlar öncelikle merabalar 4 aylık evliyim ilk 1ay korunarak ilişkiye girdim sonraki aylar korunmamaya akışına bırakmak istedim evlendiğimden beri adet günüm gecikmezdii gecikse bile en fazla 1 yada 2 gün gecikirdi en son 26 kasımda adet oldum şuan 31 Aralık ve hala adet olmadım 5 gün gecikme oldu adetimin gecikmesinin ikinci günü evde test yaptım tek çizgi çıktı ama ara ara bulantım oluyor belim ağrıyor kasığımda iğne batması gibi batmalar oluyor ve beyaz kokusuz akıntım var hala içimde bir umut var acebe geç döllenmemi olmuş öyle olunca ne zman idrar ve kan testinde çıkar bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu arada kan testi yapmadım dha biraz dha gecikirse yapmayı düşünüyorum

Idrarda cift cizgi gördükten sonra kan verirsiniz. Gebelik yoksa tekrar korunmaya devam etmenizi oneririm. Evliliginiz otursun, siz de biraz büyüyün. Hayatin ne getirecegi belli olmaz. Bir abla nasihati olarak alin bunu.

Adetim 4 gun gecince test yapmıştım ve cift cizgiyi görmüştüm .sonra hastaneye gitmistim. Bikac gun daha bekleyiptekrar evde test yapabilirsin

Back