Arkadaşlar merhaba. Benimde derdim çoğu kişiyle aynı. Aslında ben çok düzenli adet oluyorum. Fakat bu ay adetim 6 gün gecikti. 2 kez evde idrar testi yaptım. freely diye bir tes ama negatif çıkıyor. acaba bu test yanlış sonuç veriyor olabilir mi? ilk kez adetim gecikiyor. ne yapsam acaba
Canım o testi hiç kullanmadımama şüphelerinden kesin olarak kurtulmak için kan testi yaptırmanı tavsiye edebilirim yada bi kaç farklı markanın testini deneyebilirsin. Kan testi 5 dakikalik ve kesin sonuç Allah gönlüne göre verir inşallah
inş hamilesindir de canım ancak kan testi yaptırırsan belli olur geç döllenmede olabilir belkide başka sebeblerden de gecikmiş olabilir allah gönlüne göre versin istediğini....
Arkadaşlar merhaba. Benimde derdim çoğu kişiyle aynı. Aslında ben çok düzenli adet oluyorum. Fakat bu ay adetim 6 gün gecikti. 2 kez evde idrar testi yaptım. freely diye bir tes ama negatif çıkıyor. acaba bu test yanlış sonuç veriyor olabilir mi? ilk kez adetim gecikiyor. ne yapsam acaba[/QUOT
testin yanılma payı olabilir 6 gün geçmiş bence kan tasti yaptır gebelik varsa hemen çıkar zaten yanılma payı yok kesin sonuç.insallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin
çok teşekkür ederim canım. Maalesef dün regl oldum.
ilk kez böyle gecikme olunca çok şüphelenmiştim ama sonu hüsran oldu
Artık hamilelik kesin yoktur dimi
çok teşekkür ederim canım. Maalesef dün regl oldum.
ilk kez böyle gecikme olunca çok şüphelenmiştim ama sonu hüsran oldu
Artık hamilelik kesin yoktur dimi