• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim? belli belirsiz çizgi

gladnes

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
17
0
16
İstanbul
arkadaşlar bu gün test yaptım sonuç negatif çıktı ve testi çöpe attım.sonra dayanamadım tekrar çıkarttım ve belli belirsiz bir çizgi gördüm.adetim gecikmedi ama hiç adet belirtim yok o yüzden dayanamadım predictor le yaptım testi.hamile olma ihtimalim var mı sizce böyle bişey yaşayan var mı?

Aynı şeyi ben yaşadım ve şuan gebeyim belli belirsiz de olsa 2. çizgi çıkmışsa gebesiniz aksi halde 2. çizgi silikte olsa çıkmazdı belliki daha çok yeni.. Hayırlı olsun : )

arkadaşlar bu gün test yaptım sonuç negatif çıktı ve testi çöpe attım.sonra dayanamadım tekrar çıkarttım ve belli belirsiz bir çizgi gördüm.adetim gecikmedi ama hiç adet belirtim yok o yüzden dayanamadım predictor le yaptım testi.hamile olma ihtimalim var mı sizce böyle bişey yaşayan var mı?

silik çizgi gebelik demektir çoğu zaman ancak uzun süre beklediyseniz yanıltıcı bir sonuç olabilir.tekrar deneyin testi bence.5 dak. içinde 2. çizgi silik de olsa beliriyorsa hamilesiniz...

benimde adet günüm 6 gün geçti eczaneden aldığım testte 2. çizgi biraz silik çıktı kan testi yaptırdım 1901 çıktı ama daha doktora gitmedim. Acaba gebelik varmıdır. kendimi boşuna heveslendirmek istemiyorum

Test 5 dk yı geçince yanıltabiliyor sonuç bugün tekrar bir testle devam et bakalım sonuç ne çıkacak yada kesin sonuç için kan testi yaptırabilirsin eğer idrarda çıkacak kadar hormon varsa kanda mutlaka belli olur kesin karar vermek için kan testi şart. Ama değerin çok düşük çıkacak ve kan testini tekrarlamak zorunda kalacaksın. Benim de idrarda çok silik çıkmıştı.

benimde adet günüm 6 gün geçti eczaneden aldığım testte 2. çizgi biraz silik çıktı kan testi yaptırdım 1901 çıktı ama daha doktora gitmedim. Acaba gebelik varmıdır. kendimi boşuna heveslendirmek istemiyorum

1000'in üzerindeki değeri kesin gebelik olarak değerlendiriyorlar ama doktora gitmen şu açıdan şart, dış gebelik yaa mol gebelk olabilir yada kimyasal. Bunu kesinleştirmek için ultrasonda bakıyorlar.

Son düzenleme:

canım sen hamilesin işte çok yüksek bi değer hemde bi an önce git gör bebişini :66:

benimde ikinci çizgi yok denecek kadar silikti ama vardı :)) dönüp dönüp bakıyordum umut dünyası işte,
ertesi gün bhcg baktırdım 300 çıktı çok şükür

Back