Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test markan ne hamile gözüküyorsun bu teste göre umarım yalancı pozitif değildirKizlar gebelikten şüpheleniyordum erken gebelik testi yaptım dün sabah fotograf koyarım cizgi 3 dkda belirdi ama bugün sabah yaptım cizgi mizgi yok çok şaşırdım şimdi bu sekilde olup hamile olan oluyor mu anlamadım? Bilgisi olan var mıı
Aynı marka aslında anlamadım beklemeden çıktığı için hamile olduğumu düşünmüştüm ertesi gün bomboşTestler farklı markamıydı ? Bu koyduğunuz resime göre sonuç pozitif ama bazı testlerde yalancı pozitif de çıkabiliyor. Adet gecikti mi ?
Day prodoctor bide freely diye biseyde yaptım hemen arkasından oda boştu bu sabahTest markan ne hamile gözüküyorsun bu teste göre umarım yalancı pozitif değildir
Bugün iki testte boş çıktıysa dünki yalancı pozitif olabilir. En kesini sağlık ocağına falan gidip kan verDay prodoctor bide freely diye biseyde yaptım hemen arkasından oda boştu bu sabah
Tatlım yalancı pozitif sanırım kan ver bence netleşsinDay prodoctor bide freely diye biseyde yaptım hemen arkasından oda boştu bu sabah
Adet olacağım gun surekli 5 6 gün olan şey 3 gün oldu kasik ağrım adet bitimi başladı belim falan ağrıdı vs bu yüzden suphelendim ben 11 gün geçti üzerinden yaptım böyle oldu işteTestler farklı markamıydı ? Bu koyduğunuz resime göre sonuç pozitif ama bazı testlerde yalancı pozitif de çıkabiliyor. Adet gecikti mi ?
Anladimm oyle yapmalıyım galiba ama erken şimdi bence kani artık diğer adet günümde gelmezse öyle vereyim diyorumBugün iki testte boş çıktıysa dünki yalancı pozitif olabilir. En kesini sağlık ocağına falan gidip kan ver
Teşekkür ederim öyle yapacağımTatlım yalancı pozitif sanırım kan ver bence netleşsin
Rica ederim umarım güzel haberlerini alırız benimde 5 gün oldu adetim biteli günler geçmek bilmiyor ovulasyon yaptım ve pik ilk defa erkenden pik oldu inşallah gebelikte oluşurTeşekkür ederim öyle yapacağım
İnşAllah hamiş olursun canımRica ederim umarım güzel haberlerini alırız benimde 5 gün oldu adetim biteli günler geçmek bilmiyor ovulasyon yaptım ve pik ilk defa erkenden pik oldu inşallah gebelikte oluşur
Aminn inşallahhİnşAllah hamiş olursun canım