hamilemiyim arkadaşlar yardımcı olun ya

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
98
selam arkadaşlar iyi akşamalr öncelikle adetim bugun tam 10 gün gecikti ve benim kasıklarımda agrı var hareket ediyoum ani hareketlerde bıçak saplanıyor gibi agrım oluyor şuan bile oturdugum yerde agrılarım var hamilelik testi aldım negatif dün gece acile gittim test yaptım negatif akıntılarım çok var artı adetime dair ufacık bir belirtim yok sizce normalmi stress kaynaklı,mevsimsel degişlik gecikmemidirr yada testlerde belli gün varmıdır tam sonuç almak için yanılma payı ne kadardır bilen varmı yardımcı olun lütfen

Sen en iyisi bi kadin doktor uzmanina gorun gerci ben hamileyken benim de belirtilerde adet agrilarim vardi ama negatif olmasi garip

canım oncelıkle guzel haberler alırsın aynı durumda sayılabılırız bende konu actım kımse bısey yazmadı...tabıkı hamıle olabılırsın orneklerı cok fazla...acıle gttım yazmıssın kan testı yapıldı galıba...genelde kan testınde cıkar dıyolar fakat ben kan testınde bıle cıkmayan ornekler bılıyorum...tabıkı malum mevsımsel degısıklıkler turkıyemızın son uzucu ortamları stresı gecıktırmıste olabılır...saglıksal olarak kıst vs de olabılır ama dıkkat et kendıne ıyı dusunelım ıyı olsun

Sen en iyisi bi kadin doktor uzmanina gorun gerci ben hamileyken benim de belirtilerde adet agrilarim vardi ama negatif olmasi garip
canım garib ve ben çok düzenli bi şekilde olur adetim 1.gün bugun hala olmadım 1 hafta öncesinden adetimi bilirdim gögüslerimi tutamazdım agrıdan şimdi ise azıcık agrıyor içten içten kasıklarım desen zaten ufacık adımımda dahi bıçaklar saplanıyor kan testinde yanılma payı varmıdır biliomusun

sagol canım benim inşallah iyi olur hayırlısı olur görümcemde dio kimilerinki göstermio kan testinde bile bi bekle 5 gün falan dio ama işte korkuyorum nefes alırken bile kasıklarım batıo sancıo inan varya çok şkr stress yapacak bi durumumda olmadı mevsimselde bu kadar uzun süreli geçikecek sanmıorum ama hadi hayırlısı

bu arada allahım sanada hayırlı haberleri almayı naip etsin inşallah

10gun çok uzun bir süre. Kist oluncada kasik ağrısı olur. Doktora gitmenizde fayda var bence

Ben de aynı durumdayım Benim 10 gün değil de şuan 5 gün gecikti. 2 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım 0.1 di. daha sonra bir şey yapmadım. benim de kasıklarımda değişik bir ağrı oluyor bu sıralar. Gülünce özellikle... Hayırlısı olsun inşallah sizin için de...

slm kızlar benim bu ay 6 gün gecikmeden sonra geldi.ilk defa böyle oluyor.hamileyim diye umut ettim ama olmadı.sanırım mevsimsel

Canim benim bebegim 3 aylik simdi... Ben adetim 5 gun gecikmisken ogrendim. Ama yumurtlama zamaninda degisiklikler olabiliyor. Yani mesela 1-2 hafta gec yumurtlamis olabilirsin. Bebegin cok kucuk oldugu icinde testlerde cikmamis olabilir. Ama kist vs. De olabilir bir kac gun daha bekle derim ondan sonra testler negativ olsa dahi doktora mutlaka gorun. Saglicakla kalin..

Geç yumurtladığımızı nasıl anlayabiliriz peki:) Benim 6 gün geçti ve hiçbir belirti yok adete dair.2 günlük gecikmede kan tahlili 0.1 di..

Güldanesi ne yaptın var mı bir gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…