Hamilemiyim anlayamıyorum

gucci

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
3.934
5.271
683
İstanbul
Selamlar en son reglimin bitişinin 2.ci günü birliktelik yaşadık eşimle geri çekilme yöntemiyle içime boşalmadı ama yani en az 6 kere olmuştur sabaha kadar normalde o kadar çok olmuyor aslında regli bitişlerin de böyle genelde neyse benim iki regli arası 17 gündür ilk regli olduğumdan beri böyle ve hiç gecikme yaşamadım ve 10 gündür reglim gecikti hiç ihtimal vermedim ama cumartesi akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra bu sabah yine yaptım yine negatif çıktı ve hiç regli olcakmışım gibi görünmüyor bir kaç gün daha olmazsam doktora gideceğim ama sanırım başka bir sorun var hamile değilimdir değil mi ? Oruçlu olduğum için sürekli uyuma halim baş dönmelerim oldu ama oruçta da olabilir bunlar birde çok üşüyorum ki ben sıcağı sevmem 2 haftadır gögüslerim normalden regli döneminden farklı sızlıyor ve kaşınıyor birde hamile kalmayı düşünmüyordum ama olma ihtimali beni mutlu etti yine de boş yere heveslenmek istemiyorum.

Güncelleme :Sabah regli oldum sanırım hafif küçük bir leke vardı hamile değilim yüksek ihtimal

Son düzenleme:
Ne desek boş, doktora gidilecek mecbur

Ne desek boş, doktora gidilecek mecbur
Evet gitmem gerekiyor ama bir kaç gün daha beklemem söylendi stresten dolayı gecikme olabiliyormuş o süreçte hamilemiyim değilmiyim diye düşünüp durmak zor geliyor kan testinde çıkar diyorlar varsa kesin

Evet gitmem gerekiyor ama bir kaç gün daha beklemem söylendi stresten dolayı gecikme olabiliyormuş o süreçte hamilemiyim değilmiyim diye düşünüp durmak zor geliyor kan testinde çıkar diyorlar varsa kesin

Evet arkadaşımda sağlık kabinine gidip kan testiyle öğrenmişti hamileliğini, bence sizde yaptırın stres bitmiş olur en azından

Evet arkadaşımda sağlık kabinine gidip kan testiyle öğrenmişti hamileliğini, bence sizde yaptırın stres bitmiş olur en azından
ben iki testte negatif çıkınca hamilelik yoktur diye düşündüm ama arkadaşlarım olabileceğini kan testinde çıkacağını söylediği için tekrar heveslendim kısmet tabi çok sağolun

olmama ihtimalini de düşünde hayal kırıklığına uğrama canım. inşallah vardır ..süpriz olsun:)

olmama ihtimalini de düşünde hayal kırıklığına uğrama canım. inşallah vardır ..süpriz olsun:)
Tabi ki olmama ihtimali düşüncesi daha baskın sabahtan beri mide bulantısı ve kusma var ama ben regliykende midem bulanır hep öyle bir zamana denk geldiki anlayamıyorum birde ramazanda hiç cinsel birlikteliğimiz de olmadı namaz kılıyorum oruç bir yandan uğraşmak zoruma gitti açıkcası en son ramazandan 2 gün önce birliktelik yaşadık en ufak aklıma böyle bişey olacağı gelmedi işyerimden bir arkadaş durduk yere yüzünde bir farklılık var hamilemisin acaba diyip beni tribe soktu öff pskolojik olarak beklentiye girdim ister istemez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…