Selamlar en son reglimin bitişinin 2.ci günü birliktelik yaşadık eşimle geri çekilme yöntemiyle içime boşalmadı ama yani en az 6 kere olmuştur sabaha kadar normalde o kadar çok olmuyor aslında regli bitişlerin de böyle genelde neyse benim iki regli arası 17 gündür ilk regli olduğumdan beri böyle ve hiç gecikme yaşamadım ve 10 gündür reglim gecikti hiç ihtimal vermedim ama cumartesi akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra bu sabah yine yaptım yine negatif çıktı ve hiç regli olcakmışım gibi görünmüyor bir kaç gün daha olmazsam doktora gideceğim ama sanırım başka bir sorun var hamile değilimdir değil mi ? Oruçlu olduğum için sürekli uyuma halim baş dönmelerim oldu ama oruçta da olabilir bunlar birde çok üşüyorum ki ben sıcağı sevmem 2 haftadır gögüslerim normalden regli döneminden farklı sızlıyor ve kaşınıyor birde hamile kalmayı düşünmüyordum ama olma ihtimali beni mutlu etti yine de boş yere heveslenmek istemiyorum.
Güncelleme :Sabah regli oldum sanırım hafif küçük bir leke vardı hamile değilim yüksek ihtimal![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Güncelleme :Sabah regli oldum sanırım hafif küçük bir leke vardı hamile değilim yüksek ihtimal
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: