• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim anlamak çok zor :(

AAzzraaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
3
0
1
Kızlar benim 15 Nisan'da yumurtlama günümde geri çekilme ile bir ilişkim oldu eşim emin değil ama galiba kendini tutamadı ilişki sonrası 10. Gün peçete ile silince pembe bir leke geldi bir kaç gün sonra da adet günümden iki gün önce adet oldum oda başladı bitti ped bile dolmayacak kadar geldi bir hafta bekledim eczaneden aldığım oncomed testi yaptım akşama doğru oda negatif çıktı ama bu belirtiler kafamı karıştırdı :(

Adet olmuşsunuz zaten ve test negatif. Yani hamile değilsiniz. Korkmayın öyle kolay değil hamile kalmak biz ne kadar uğraşıyoruz da zar zor kalıyoruz😄 yine de geri çekilme korunma yöntemi değil pek güvenmeyin o yönteme de bilginiz olsun.

Adet kısa sürünce yerleşme kanaması olabilir mi diye şüphelendim evet test negatif çıktı ama onuda düzgün yapamadım sabah yapmak yada üç dört saat hiç tuvalete çıkmamak sonra test yapmak lazımmış ben onu da yanlış yaptım diye düşünüyorum :(

Adet kısa sürünce yerleşme kanaması olabilir mi diye şüphelendim evet test negatif çıktı ama onuda düzgün yapamadım sabah yapmak yada üç dört saat hiç tuvalete çıkmamak sonra test yapmak lazımmış ben onu da yanlış yaptım diye düşünüyorum :KK43:
Yerleşme kanaması çok az gelir adet gibi olmaz diye biliyorum bende olmadı ama burda yazılanlardan bildiğim o. Ama bu kadar sürede istersen su iç direkt git tuvalete test yap yine çıkardı olsaydı.

Hayırlısı olsun hakkınızda ama gebelik hiç dusunmuyorsaniz geri çekilme çok riskli bir yöntem olsa da olur olmasa da olur diyen çiftler için uygun bence. Eğer gebeliğe hazır değilseniz başka bir yöntem denemelisiniz. Muhtemel negatiftir ama birkac gün sonra birdaha deneyin testi isterseniz🤷

Hayırlısı olsun hakkınızda ama gebelik hiç dusunmuyorsaniz geri çekilme çok riskli bir yöntem olsa da olur olmasa da olur diyen çiftler için uygun bence. Eğer gebeliğe hazır değilseniz başka bir yöntem denemelisiniz. Muhtemel negatiftir ama birkac gün sonra birdaha deneyin testi isterseniz🤷
Evet tekrar yapsam icim daha rahat edecek aslında bir yandan da olsa da olur olmasada diyorum bilmiyorum kafam karıştı hakkımda hayırlısı olsun inşallah en küçük bir belirtiyi hamileliğe

Back
X