Adetime 2 gun var bugun yaptim testte cok az silik cikti, 2 gun once yapmishdim tek cizgiydi, hamilemiyim??Eki Görüntüle 2288043 Eki Görüntüle 2288044
Cook ama cok soluk adetime daha 2 gun var bu kadar erkenden belli olur mu ki emin olamadimİkinci çizgi bariz belli hayırlı olsun canım git kan ver
Çok erken değil ki sonuçta 2gün var 2hafta yok tabi ki belli olur :)Cook ama cok soluk adetime daha 2 gun var bu kadar erkenden belli olur mu ki emin olamadim
Çizgiler belli, yeni olduğu için silik sadece.. Hayırlı olsunTesekur ederim ama eminmisiniz cok silik cizgi ben emin olamadim hem adetime de daha var
Cook ama cok soluk adetime daha 2 gun var bu kadar erkenden belli olur mu ki emin olamadim
Hamişsin :))
2 gun oncede yapmistim tek cizgiydi o yuzden inanamadim hayirlisiÇok erken değil ki sonuçta 2gün var 2hafta yok tabi ki belli olur :)
2 gun oncede yaptim ama tek cizgiydi o yuzden inanamadim ama hayirlisi insAllahSilik çizgide pozitif demektir. Bende silik çizgiyle öğrendim canım ve adetten 2 gün önce çok çok erken değil normal bi zaman yani
Olabilir erken gebelik testi değilse 4gün önce göstermeyebilir2 gun oncede yapmistim tek cizgiydi o yuzden inanamadim hayirlisi
Tesekur ederim yardimlariniz icinOlabilir erken gebelik testi değilse 4gün önce göstermeyebilir
2 gun oncede yaptim ama tek cizgiydi o yuzden inanamadim ama hayirlisi insAllah
Tesekur ederim yardimlariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?