Birazdaha bekleyip testi tekrarlayın gününden 10 gün geçtikten sonra silik testle pozitif görenler var hayırlısı olsunAdetim 3 gun gecikti ve ben ikinci gun hem idrar testi yaptim negatif cikti ve kan tahlili de negatif adetim cok duzenlidir 28 gune bir adet olurum ve ilk defa gecikti
Belirtilerim ise sirf sabah 7 den 12 ye en az 7 defa wc gitim sik idrar istegi
Icim bulanior
Cok yorgunum
Yumurtalik arada agriyor
Arada rahimde batma
Sicak basma
yuzum ici sanki yanior cok sicak
Gogus ucu arada zonkluyor
Sizce hamile olabilirmiyim biraz bekleyip test yapim mi
Sizce bir test daha yapmak icin beklemelimiyim yoksa hamile degilmiyim
Cnm cok sagol yorumun icin sence hamile miyimBirazdaha bekleyip testi tekrarlayın gününden 10 gün geçtikten sonra silik testle pozitif görenler var hayırlısı olsun
Belirtilere göre bence hamilelik vardirCnm cok sagol yorumun icin sence hamile miyim
Insallah canim okadar cok istiyorum ki bebisim olmasiniBelirtilere göre bence hamilelik vardir
Umarım vardır ve sevinirsiniz ama inanılmaz sık idrara çıkmanız yorgunluğunuz ve içinizin bulanması şiddetli idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de. Diğer belirtileriniz reglde de olabilen şeyler. Kendinizi strese sokmayın. Ben 1 hafta sonra test yapmanızı tavsiye ederim. Geç döllenme vs olursa daha net anlaşılır diye. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah♥Insallah canim okadar cok istiyorum ki bebisim olmasini
Infection olsaydi idrarimi yaparken bir yanma ve saire olurdu daha oncesinde olmustu bir defa o belirti yokUmarım vardır ve sevinirsiniz ama inanılmaz sık idrara çıkmanız yorgunluğunuz ve içinizin bulanması şiddetli idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de. Diğer belirtileriniz reglde de olabilen şeyler. Kendinizi strese sokmayın. Ben 1 hafta sonra test yapmanızı tavsiye ederim. Geç döllenme vs olursa daha net anlaşılır diye. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah♥
Allah isteyen herkese nasip etsinnInsallah canim okadar cok istiyorum ki bebisim olmasini
Amin insallahAllah isteyen herkese nasip etsinn
Test yaptin miSarımsı akıntılar belirti olabilir mi en son adet tarihimden bu yana 5 hafta oldu hala regl olamadım. Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu 3 aydır reglim düzensizleşti hamileliğe de yoramıyorum
Ben hamileyim evet sarı akıntım olmuştu hala da devam ediyor. Ayrıca benim yerleşme kanamam da olmadı herkeste olmuyor zatenSarımsı akıntılar belirti olabilir mi en son adet tarihimden bu yana 5 hafta oldu hala regl olamadım. Yerleşme kanaması herkeste oluyor mu 3 aydır reglim düzensizleşti hamileliğe de yoramıyorum
Bende bu konuyu da soracaktım . yerleşme kanaması herkeste olur mu olması mı iyiBen hamileyim evet sarı akıntım olmuştu hala da devam ediyor. Ayrıca benim yerleşme kanamam da olmadı herkeste olmuyor zaten
Kişiden kişiye değişiyor ama olumlu ya da olumsuz bir etkisi yok diye biliyorumBende bu konuyu da soracaktım . yerleşme kanaması herkeste olur mu olması mı iyi
Anladım yardımcı oldğunuz için teşekkür ederim. Test yaptım çok ama çok az hayali çizgi görünüyordu o da ışığa tutunca sanırım çizgi görmek için zorladım kendimi malesef negatifKişiden kişiye değişiyor ama olumlu ya da olumsuz bir etkisi yok diye biliyorum
Merhaba benim de iki gün gecikti bir haftadır karın ağrım ve bel ağrım var regl sancısı gibi bir türlü hasta olamıyorum idrar test yaptım negatif çıktıAdetim 3 gun gecikti ve ben ikinci gun hem idrar testi yaptim negatif cikti ve kan tahlili de negatif adetim cok duzenlidir 28 gune bir adet olurum ve ilk defa gecikti
Belirtilerim ise sirf sabah 7 den 12 ye en az 7 defa wc gitim sik idrar istegi
Icim bulanior
Cok yorgunum
Yumurtalik arada agriyor
Arada rahimde batma
Sicak basma
yuzum ici sanki yanior cok sicak
Gogus ucu arada zonkluyor
Sizce hamile olabilirmiyim biraz bekleyip test yapim mi
Sizce bir test daha yapmak icin beklemelimiyim yoksa hamile degilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?