Inşallah allah olmaya herkese nasip etsin sonra bana da nasip etsin inşallahInsallah en kisa zamanda bebegine kavusursun:)
Amin. Ama benim gebe kaldigim ay cok uzun suren adet sancilarim oldu. Bir de goguslerimin yan taraflarinda agri oldu. Onun disinda farkli birsey yasamadim. Anlamanin tek yolu test yapmak. Umarim guzel haberlerini aliriz.Inşallah allah olmaya herkese nasip etsin sonra bana da nasip etsin inşallah
Inşallah canım aynen benimde gögüslerimin dışa doğru o taraflarında ağrı var bide karnımın alt kısmındada ağrıyı oluyor belimde deAmin. Ama benim gebe kaldigim ay cok uzun suren adet sancilarim oldu. Bir de goguslerimin yan taraflarinda agri oldu. Onun disinda farkli birsey yasamadim. Anlamanin tek yolu test yapmak. Umarim guzel haberlerini aliriz.
Hadi insallah gebelik vardir. Lutfen test yapinca sonucunu buraya da yaz.Inşallah canım aynen benimde gögüslerimin dışa doğru o taraflarında ağrı var bide karnımın alt kısmındada ağrıyı oluyor belimde de
Bana artık öög geldi test yapmaktan. Hem de 2.ayda. Ama test yapmadan biz sana hamilesin diyemeyiz. Korkunun ecele faydası yok test yapacaksın. Mecbuur.Korkuyorum canım daha önce de test yaptim yoktu o yüzden şimdi de adetim gelicek diye korkuyorum
Idrar testinde çıkar mı acaba adetim 4 gün olucak gecikeliHadi insallah gebelik vardir. Lutfen test yapinca sonucunu buraya da yaz.
4 gün yeterli. Yumurtlama günün ne zamandiIdrar testinde çıkar mı acaba adetim 4 gün olucak gecikeli
Sağolun yapmayı denicem çok teşekkür ederim canımBana artık öög geldi test yapmaktan. Hem de 2.ayda. Ama test yapmadan biz sana hamilesin diyemeyiz. Korkunun ecele faydası yok test yapacaksın. Mecbuur.
Evet yeterli cikar bence de idrarda.4 gün yeterli. Yumurtlama günün ne zamandi
Inşallah ya umutlanmak da istemiyorum ama çok istiyoruz sadece bir evlad olsun oğlan kız farketmez sağlıklı olsun inşallah allahım isteyen herkese nasip ederEvet yeterli cikar bence de idrarda.
Nasıl dua bizdede söylermisinizBir de gebe kalmak isteyenler ve tum tedavilerini yaptiranlar fakat uzun sure bekleyenler icin onerim 4444 defa okunan bir dua var. 2 sene bekledikten ve doktor doktor gezdikten sonra kendi haline biraktigim ve bu duaya basladigim ay gebe kaldim. Sonucta bebek sahibi olmayi nasip eden de yuce Allah. Onun herseye gucu yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?