hamilemiyim acabaaa

inşaallah canım ama bu arada genelde yumurtlama günleri yanlış yaplabiliyor, bi kanı varya adetten 15 gün sonra falan yumurtlama günü diye, o herkeste öyle olmuyor mesela benim adetten hemen sonraydı, ona dikkat edin :)

Benm yaklaşık 2 hafta sonra akintimdan anlıyorum yumurtlama döneminde artıyor o zamanlarda oldu zaten bakalım belki dayanamayıp yaparım test ama çıkmaz gibi geliyo bilemedim :) çok sabirsizm galiba :)

canım en büyük belirtim kendimce üşümemdi, evin içi sıcaktı mesela eşim tişörtle geziyordu ben donuyordum,kimisine ateş basar ya bana tam tersi :) birde mesela adete 1 hafta kala göğüslerim acırdı bu sefer 10-11 gün kala acımaya başladı ama göğüs acıması kişiden kişiye göre değişiyor zamanı, ve şişkinlik vardı ama dedğim gibi en belirgini üşümemdi :))
Doğru evet herşey kişiye göre değişiyor benimde adet dönemlerimde göğüslerimde fazla hareket olmazdı bu ay 8-9 gün öncesinden şişti el değemiyorum hala bendede karışık bazen çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bazende birden ateş basıyo çok karışık kafam bakalım ne olcak :))

Benm yaklaşık 2 hafta sonra akintimdan anlıyorum yumurtlama döneminde artıyor o zamanlarda oldu zaten bakalım belki dayanamayıp yaparım test ama çıkmaz gibi geliyo bilemedim :) çok sabirsizm galiba :)

hadi bakalım hayırlı haberlerin bekliyoruz canım :) test yapsan silik çıkabilir canım belli belirsiz olabilir :)

Doğru evet herşey kişiye göre değişiyor benimde adet dönemlerimde göğüslerimde fazla hareket olmazdı bu ay 8-9 gün öncesinden şişti el değemiyorum hala bendede karışık bazen çok üşüyorum ayaklarımı ısıtamıyorum bazende birden ateş basıyo çok karışık kafam bakalım ne olcak :))

inş vardır canım hamilelik sende yazarsın buraya sevindirici haberini inşaallah :)

adet günüm 2gün geçti adet belirtileri gibi gögüslerde şişkinlik hassasiyet bel ağrısı kasklarda ara ara agrı batma ve yaklaşk 1haftadr karnım şiş baya gaz var... test için erken geldi bana ama böyle olup da test yapan doğru sonuç alan varmı çatlıcam merakdan

Adetin geçtiyse büyük ihtimalle idrar testinde çıkar canım gönlüne göre olsun her şey..

X