Merhaba . ben 2 aylik evliyim . adetim dugunume denk geliyor diye 2 gun onceden geciktirici kullanmaya basladim . 7 gun boyunca geciktirici kullandim . haplari biraktim ve 2 gun sonra adet oldum . adetim baslayinca dogum k . hapi kullanmaya basladim . 1 ay boyunca kullandim haplar bitti ve ben 2 gun sonra adet oldum ama leke gibi geldi . 2. Gunde kocam benimle birlikte oldu ve zaten adetlisin dedi ve iceri bosaldi . oyle 7 gun leke gibi adetim surdu . temizlendim . ondan sonra 15 gunde tekrar kanamam oldu ama leke gibi geldi . bi gunluk pedi dolduracak kadar geldi sadece . ertesi gun hic gelmedi . sonrada.normal gunluk akinti geldi ve bende yikandim tekrardan esimle birlikte olduk .ondan sonra ben test yaptim ama negatif cikti. bundan 4 gun sonra yine ayni sey oldu biraz leke geldi ertesi gun yine yok ve yine gunluk akinti . yine yikandim 2 gun once . ama bugun tekrardan geldi. Acaba uzerine mi goruyorum yoksa adet duzenim mi bozuldu . yada daha gunum gelmedigi icin test te cikmamis olabilir mi ?