• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
50
15
3
Kızlar adetime 7 gün kala test yaptım sabah ilk idrarla 3 yıldır çocugum olmuyor kendimi umutlandırmakta istemiyorum kan vermeye gitmeyede korkuyorum acaba gebelik varmıdır test böyle çıktı
IMG_8765.jpeg
IMG_8765.jpeg

Geçen ay benim testimde böyle çıkmıştı aynı marka bence reglinize yaklaşacak bir kaç gün daha bekleyin sonra kaset testle tekrar edin

kaset test alıp tekrar deneyin o zaman kararlaşır canım ama var gibi

Ben de 2 gün önce adetime1 hafta kala test yapmıştım sizin testten biraz daha silikti, dün yine 2 farklı gebelik testi uyguladım ikisi de ilk yaptığım teste göre daha belirgin çıkmışlardı hemen hastaneye gittim ve beta değerimin 80 olarak pozitif olduğunu ama testi tekrar vermemi söyledi doktor. Bence sizde de var hamilelik ama en garanti tabi kan vermen olur hemen gidip kan vermelisin 🌺🌺🤲

Merhabalar benim de adet gecikmemim 3.günü. Bugüne kadar yaptığım tüm testler negatif çıktı ancak bu akşam yaptığım erken gebelik testinde sanki silik bir çizgi var gibi. Emin de olamıyorum açıkçası tedirginim kızlar sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_8723.jpeg
    IMG_8723.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8728.jpeg
    IMG_8728.jpeg
    161,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8725.jpeg
    IMG_8725.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_8727.jpeg
    IMG_8727.jpeg