Olma ihtimali varyılbaşı gecesi kimyasal gebelik yaşadım . Şu an da regl olmam gerekiyor . Ayın 15 inde kahverengi lekelenme geldi ama pedi batırmıyor sadece peçeteye silince çıkıyor 16 sında da aynı oldu şu an ayın 17 si ve hiçbir şey yok anlamadım neden böyle oldu. Sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik pembe rengindeydi bu durumu yaşayan var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen test fotosunu ekleyeceğim Eki Görüntüle 3388363
İnşallah olur çok istiyorumOlma ihtimali varKimyasal dediğiniz için kafamda soru işareti oluştu ama sanki yeni olduğundan değerler düşük ve ondan silik çıkmış gibi geldi bana
Canım kan verince beni de haberdar et, bende geçen kimyasal gebelik geçirdim çünkü, merak ettim inşallah hamilesindir hayırlısıylaİnşallah olur çok istiyorumcevapladığınız için teşekkür ederim
TamamdırCanım kan verince beni de haberdar et, bende geçen kimyasal gebelik geçirdim çünkü, merak ettim inşallah hamilesindir hayırlısıyla
İnşallah çok teşekkür ederimCanım bende ilk hamileliğim kimyasaldı bhcg düşük çıktı 57 falan ve böyle silikti kaset testim. En fazla 61 e kadar yükseldi sonra geri düştü değerler. Öğrenince yıkılmıştım tamda evlilik yıldönümümüzdü. Diğer ay aklımdan tamamen bebek düşüncesini çıkarmıştım adet ağrım vardı 2 gün gecikti kaset testimde kıpkırmızı ikinci çizgi gördüm. Ama sende büyük ihtimalle şuanda sağlıklı gebelik yaşıyosun genelde kimyasaldan sonraki sağlıklı oluyo Allahın izniyle. Kafaya takma Allah büyüktür. Bende merak ediyorum seni bize güzel haberlerle gel inşallah
Canım bende ilk hamileliğim kimyasaldı bhcg düşük çıktı 57 falan ve böyle silikti kaset testim. En fazla 61 e kadar yükseldi sonra geri düştü değerler. Öğrenince yıkılmıştım tamda evlilik yıldönümümüzdü. Diğer ay aklımdan tamamen bebek düşüncesini çıkarmıştım adet ağrım vardı 2 gün gecikti kaset testimde kıpkırmızı ikinci çizgi gördüm. Ama sende büyük ihtimalle şuanda sağlıklı gebelik yaşıyosun genelde kimyasaldan sonraki sağlıklı oluyo Allahın izniyle. Kafaya takma Allah büyüktür. Bende merak ediyorum seni bize güzel haberlerle gel inşallah
Garanti olsun diye 2 tane yaptım
Canım kan testi verdin miGaranti olsun diye 2 tane yaptım
Evet beta 65,59 çıktı pazartesi tekrar vereceğimCanım kan testi verdin mi
Canım kan testi verdim beta 65,59 çıktıCanım kan verince beni de haberdar et, bende geçen kimyasal gebelik geçirdim çünkü, merak ettim inşallah hamilesindir hayırlısıyla
yılbaşı gecesi kimyasal gebelik yaşadım . Şu an da regl olmam gerekiyor . Ayın 15 inde kahverengi lekelenme geldi ama pedi batırmıyor sadece peçeteye silince çıkıyor 16 sında da aynı oldu şu an ayın 17 si ve hiçbir şey yok anlamadım neden böyle oldu. Sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik pembe rengindeydi bu durumu yaşayan var mı varsa bana yardımcı olabilir misiniz lütfen test fotosunu ekleyeceğim Eki Görüntüle 3388363
Ne güzel canım darısı başıma inşallahCanım kan testi verdim beta 65,59 çıktı
Kan verdim adetim de 4 gün geçti beta hcg 65,59 çıktıVar gibi.
En doğrusu kan vermek.
İnşallah canım benim darısı tüm anne adayları başına olsunNe güzel canım darısı başıma inşallah
Kan verdim adetim de 4 gün geçti beta hcg 65,59 çıktı
Sağolasın canım benim, senin de kandilin mübarek olsunİnşallah canım benim darısı tüm anne adayları başına olsunBerat kandilimiz mübarek olsun inşallah
Amin inşallah canım benim hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah10 üzeri pozitif canım.
İnşallah sağlıklı hayırlı bi gebelik olur şu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?