- 2 Haziran 2022
- 6
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Elifgngr61
Selam kızlar ben adetime 1 gün kala test yaptım ve silik bi şekilde cıktı suan adetim 3 gün gecikti acaba hamilelik varmıdırki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma çizgisi beş dk içinde çıkan sonuç doğrudur bir hafta sonra tekrarla testiSelam kızlar ben adetime 1 gün kala test yaptım ve silik bi şekilde cıktı suan adetim 3 gün gecikti acaba hamilelik varmıdırkiEki Görüntüle 3077240
Gecikme var ve cızgi de var bende 1 2 gün daha test yap bebiş var gibiSelam kızlar ben adetime 1 gün kala test yaptım ve silik bi şekilde cıktı suan adetim 3 gün gecikti acaba hamilelik varmıdırkiEki Görüntüle 3077240
3 dk sonra böyle çıktı zatenKuruma çizgisi beş dk içinde çıkan sonuç doğrudur bir hafta sonra tekrarla testi
Ayyy hadi inşallah belirtilerimde var gibi aslında ama ne biliyimGecikme var ve cızgi de var bende 1 2 gün daha test yap bebiş var gibi
Neler var mesela bende ilk defa geciktim 1 ci günAyyy hadi inşallah belirtilerimde var gibi aslında ama ne biliyim
Kasıklarımda batma az da olsa miğde bulantısı göğüslerde hassasiyet ve inanırmısın eşim çıt dese ağlamam geliyoNeler var mesela bende ilk defa geciktim 1 ci gün
Ya ins hamileyizdir göğüsler fena benım de sen ılk defa mı geciktinKasıklarımda batma az da olsa miğde bulantısı göğüslerde hassasiyet ve inanırmısın eşim çıt dese ağlamam geliyo
Evet ilk defa bide bu ay nedense oldu gibime geliyor cok akıntım var inşallah ikimizde hamişizdir Allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın ❤Ya ins hamileyizdir göğüsler fena benım de sen ılk defa mı geciktin
Amınnkuzum amınn haber et HeEvet ilk defa bide bu ay nedense oldu gibime geliyor cok akıntım var inşallah ikimizde hamişizdir Allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın ❤
Mutlaka yazcam yarın tekrardan yapıçam bi test ama sende haber et :)Amınnkuzum amınn haber et He
Tamam kuzum bugün persembe duaalaaslımmmmMutlaka yazcam yarın tekrardan yapıçam bi test ama sende haber et :)